Υποψήφιος συντονιστής της τοπικής Οργάνωσης Μελών κέντρου Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ο Γεώργιος Λαμπρακούλης.

Με το κάτωθι Δελτίο Τύπου ο Γεώργιος Λαμπρακούλης ανακοινώνει την υποψηφιότητά του στις τοπικὲς εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Ο Γεώργιος Λαμπρακούλης γεννήθηκε το 1986. Πτυχιούχος Ανθρωπιστικών επιστημών με ειδικότητα στις κλασσικές σπουδές και την Αγγλική Γλώσα (ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ), στις κινηματογραφικές τέχνες, κινηματογραφική και τηλεοπτική παραγωγή (ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ GUGLIELMO MARCONI). Διδάκτωρ Φιλοσοφίας (PHD) στην αρχαία ιστορία (BIRCHAM INTERNATIONAL UNIVERSITY
BIU). Μεταπτυχιακό στις Διεθνείς Σχέσεις (ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΟΡΒΙΝΟΣ) και στις σπουδές Πολιτιστικής Κληρονομιάς Ακαδημαϊκή έρευνα, πολιτική, διαχείρηση ( ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ).

Εργάστηκε ως υπάλληλος γραφείου στην ΣΟΥΙΣΠΟΡΤ ΑΒΙΑΡΕΠΣ ΕΛΛΑΣ ΑΕ, Ερευνητής στο Ερευνητικό Κέντρο KOSZEG του  Πανεπιστημίου της Πανονίας, Διευθύνων Σύμβουλος του Πολιτιστικού Οργανισμού “ΑΡΩΓΟΣ”, Υπάλληλος ΠΕ Διοικητικού/Διοικητικού-Οικονομικού στην Περιφέρεια Ηπείρου, Διευθυντής Ανάπτυξης, εξεύρεσης πόρων & συνεργασιών του  CHAMPIONS FACTORY IRELAND LIMITED, Διευθυντής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων MATHEMAGENESIS και Διευθυντής εξεύρεσης πόρων στην LESVOS SOLIDARITY. Τώρα εργάζεται ως Εμπειρογνώμων-Αξιολογητής σε προγράμματα έρευνας, ανάπτυξης και καινοτομίας της ΕΕ  EQA SPAIN – EUROPEAN QUALITY ASSURANCE και ως Διευθυντής επιχειρηματικής ανάπτυξης  στην KEY INNOVATIONS CYPRUS LTD.

Αγαπητοί σύντροφοι και συντρόφισσες,
Με την παρούσα επιστολή, θα ήθελα να γνωστοποιήσω την πρόθεση μου να είμαι υποψήφιος συντονιστής της τοπικής Οργάνωσης Μελών κέντρου Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.
Όπως έχει γίνει γνωστό, την προσεχή Κυριακή τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα προσέλθουν στις κάλπες για να αναδείξουν τα συντονιστικά των οργανώσεων μελών, τη νομαρχιακή επιτροπή και τους αντιπροσώπους για το συνέδριο του κόμματος σε όλο το νομό Πρέβεζας.
Στόχος μου, είναι να προσφέρω στην ανασυγκρότηση του κόμματος και στην ένωση του προοδευτικού κόσμου με όλες μου τις δυνάμεις, καθώς, η νέα γενιά θα είναι εκείνη που θα βρίσκεται στο προσκήνιο.
Την επόμενη μέρα, είναι επιτακτική η ανάγκη να συνεργαστούμε, να συνθέσουμε, να δημιουργήσουμε, να παράγουμε έργο και να ενώσουμε τον προοδευτικό κόσμο.
Έτσι λοιπόν, θέτω τον εαυτό μου στη διάθεση των υπολοίπων μελών του κόμματος, ώστε ως συντονιστής της τοπικής ΟΜ κέντρου Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ να εκφράσω την ενότητα, την επιθυμία και την αποφασιστικότητα της κοινωνίας για κάτι νέο και καλύτερο.
“Να μάθουμε την τέχνη να συνεργαζόμαστε”, είχε αναφέρει ο Λεωνίδας Κύρκος. Το έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ ο τόπος μας. Μόνοι μας μπορούμε να κάνουμε τόσο λίγα, ΜΑΖΙ μπορούμε να κάνουμε τόσο πολλά!

Λαμπρακούλης Γεώργιος, PhD