Ξέσπασμα Καχριμάνη για τις δηλώσεις του Υφυπουργού Ταχιάου

Ποιος είδε τον Καχριμάνη και δεν τον φοβήθηκε θα μπορούσε να είναι ο τίτλος στο κείμενο.

Στη δεύτερη ημέρα του συνεδρίου της Ένωσης Περιφερειών που ολοκληρώθηκε στα Γιάννινα και ενώπιον του Αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Οικονομίας Νίκου Παπαθανάση – που βρισκόταν στο πάνελ- αλλά και του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων Δημήτρη Σκάλκου  ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης ξέσπασε και έδειξε ότι στην επόμενη 5ετία θα είναι σκληρός απέναντι στους κυβερνώντες που …προκαλούν με δηλώσεις .

Αφορμή ήταν οι δηλώσεις που έκανε ο Υφυπουργός Υποδομών Νίκος Ταχιάος στην ΕΡΤ 3  – παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Στράτου Ιωάννου –ο οποίος ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να χρηματοδοτηθούν από το κεντρικό κράτος οδικές υποδομές στο Νομό Πρέβεζας.

( Το σχετικό βίντεο)

https://drive.google.com/file/d/1QWt9XxIoKv5h4MkJe4m_4aKhIE9li4aN/view?usp=sharing

Είναι γεγονός ότι ο κ. Ταχιάος  μίλησε με ειρωνικό και απαξιωτικό τρόπο ενώ ήταν και εριστικός απέναντι στον κ. Ιωάννου που έμεινε απαθής.

Έτσι το λόγο πήρε ο Καχριμάνης που ξέσπασε κατά την ομιλία του αναφέροντας

«Εμείς αναλάβαμε να τελειώσουμε τις μελέτες γιατί το Υπουργείο δεν θα τις τελείωνε ποτέ. Θα βάλουμε και λεφτά από το ΠΕΠ για τα έργα αλλά αυτά δεν φτάνουν. Έρχεται ο αρμόδιος υφυπουργός και λέει ότι δεν έχει λεφτόδεντρο… Μα ήταν δική του υποχρέωση οι δρόμοι… Τις δεσμεύσεις από το 2007 τις ξεχνάν.. Είναι σαν μας θεωρούν Αλβανία εδώ… Αν συνεχίσουμε με αυτές τις συμπεριφορές θα βρεθούμε σε πολύ δύσκολες καταστάσεις..»

( Το σχετικό βίντεο)

https://drive.google.com/file/d/1lsIRzHFZTspz1d_XTUL_MucNioHfGIgP/view?usp=sharing

Πηγή: www.7meres.gr