Βασίλης Ζάβαλης, ένας εργασιομανής αιρετός στον Δήμο Ζηρού!

Ο Βασίλης Ζάβαλης  είναι ένας από τους πρωταγωνιστές της «ομάδας εργασίας» που πλαισίωσε τον Δήμαρχο Ζηρού Νίκο Καλαντζή και κατά γενική ομολογία άφησε το αποτύπωμά του στην διοίκηση του Δήμου.

Κατά τη θητεία του, στη νευραλγική θέση του αντιδήμαρχου Τεχνικών έργων-Ύδρευσης-Αποχέτευσης, προγραμματίστηκαν και εκτελέστηκαν σημαντικά έργα, με γνώμονα πάντα τις καθημερινές ανάγκες των πολιτών.

Υδροδοτήθηκαν άνυδροι οικισμοί που χρόνια ταλανιζόταν από τη λειψυδρία ενώ ταυτόχρονα πραγματοποιήθηκαν έργα στήριξης του πρωτογενή τομέα με την επέκταση δικτύων ύδρευσης σε παραγωγικές μονάδες.

Η ανακατασκευή όλων των αντλιοστασίων και οι περιορισμοί των διαρροών με την εφαρμογή συστημάτων τηλεμετρίας, βελτίωσαν την ενεργειακή απόδοση των υποδομών και συντέλεσαν στην ορθολογική διαχείριση του νερού, ενώ η εγκατάσταση ενός σύγχρονου συστήματος χλωρίωσης και απολύμανσης αποτελεί εγγύηση για την ποιότητα του δημόσιου αγαθού.

Σημαντική είναι επίσης η συμμετοχή του αντιδήμαρχου στη επέκταση του δημοτικού «στόλου», με την προμήθεια ενός καινούργιου εκσκαφέα- φορτωτή JCB τύπου 3CX, ενός υπερσύγχρονου απορριμματοφόρου οχήματος τελευταίας τεχνολογίας EURO 6 Diesel και ενός φορτηγού οχήματος αντιρρυπαντικής τεχνολογίας.

Ο Βασίλης Ζάβαλης αποτελεί την περίπτωση του εργασιομανή αιρετού, που βρίσκεται κοντά στα προβλήματα και δίνει άμεσες λύσεις!