Θερμή υποδοχή επιφύλαξε στον Τάσο Δράκο το Θεσπρωτικό

Άρρηκτοι διατηρούνται οι δεσμοί του υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου, ειδικού ορθοδοντικού γιατρού, Τάσου Δράκου με τους πολίτες της ιδιαίτερης πατρίδας του, το Θεσπρωτικό.

Συνοδευόμενος από την σύζυγό του, παθολόγο ιατρό , κα Δέσποινα Μήσιου, ο Τάσος Δράκος παραβρέθηκε στον Μέγα Εσπερινό και την Λιτάνευση της Εικόνας  του «Γενεσίου της Θεοτόκου».

Η θερμή υποδοχή που του επιφύλαξαν οι παρευρισκόμενοι στην εκδήλωση πιστοποιεί τη μεγάλη δυναμική που έχει ήδη αναπτύξει η υποψηφιότητα του και τις προσδοκίες που έχουν καλλιεργηθεί για το μέλλον και την ανάπτυξη του Θεσπρωτικού, της Λάκκας Σουλίου και του Δήμου Ζηρού.

Οι συνομιλίες με τους κατοίκους και τους επισκέπτες στο Θεσπρωτικό, έκτος από την  ανταλλαγή ευχών, επικεντρώθηκαν σε ζητήματα που ταλανίζουν την ευρύτερη περιοχή και αφορούν στον πρωτογενή τομέα, στο δημογραφικό, στην οδική απομόνωση, στην αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας και στην έλλειψη βασικών υποδομών.

Ο γιατρός απόλυτα ενημερωμένος για τα προβλήματα του τόπου, αναφέρθηκε επιγραμματικά για τον σχεδιασμό του, που θα αρχίσει να υλοποιείται από την επόμενη ημέρα των περιφερειακών εκλογών, τονίζοντας τις άριστες σχέσεις του με τον περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρο Καχριμάνη.