Τα ζώδια, με τήν Αθηνά Πίνη

Ονομάζομαι Αθήνα Πίνη και σπούδασα αστρολογία στην Αθήνα στη Σχολή Αστρολογίας Μεταφυσικής & Εναλλακτικών ΘεραπειώνΤυανεύς δίπλα στον Περικλή Καραμηνά, το σπουδαίο πρωτοπόρο  δάσκαλο αστρολογίας και συγγραφέα. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών μου δίδαξα κι εγώ στη σχολή. Το ταλέντο μου στην αστρολογία ήταν έμφυτο. Ασκώ το επάγγελμα του αστρολόγου τα τελευταία 5 χρόνια.  Μπορείτε να με βρίσκετε στο instagram Athina_pini ή στην επαγγελματική μου ιστοσελίδα athenastro”

 

 

 


ΚΡΙΟΣ

1ο δεκαήμερο:Προσοχή σε εντάσεις μέσα στο σπίτι για κληρονομικά. Είστε σε μια περίοδο αλλαγών και πρέπει να κάνετε ένα βήμα πίσω για να είστε κερδισμένοι τέλη Νοέμβρη.

2ο δεκαήμερο: Σιγά σιγά παίρνετε ανάσες διότι ο Άρης στο σκορπιό που κραταει μέχρι 24 Νοέμβρη πέρασε από πάνω σας και γίνεστε παραγωγική  αγαπητοί  και μπορείτε μια συμφωνία στο επαγγελματικό κομμάτι να την συνεχίσετε που είχε κολλήσει .

3ο δεκαήμερο: Εσείς του τρίτου ασχολείστε πιο πολύ με τον έρωτα . Έχετε ενθουσιασμό και θέληση .Κρατήστε όμως και ένα μικρό καλάθι .

 

ΤΑΥΡΟΣ

1ο δεκαήμερο : Υποχρεώσεις πολλές αυτή την εβδομάδα θα κουραστείτε αλλά στο τέλος της εβδομάδας μέσα από αυτήν την πίεση θα καταλάβετε ότι βγήκε κάτι καλό .

2ο δεκαήμερο: Προσπαθείτε μέσα στην οικογένεια σας να είστε πιο διπλωματικοί διότι ο Άρης στο σκορπιό ακουμπάει το δεκαήμερο σας και θα γίνετε απόλυτοι . Όποτε κάντε ένα ταξίδι , δείτε φίλους που σας νιώθουν και χαλαρώστε

3ο δεκαήμερο: Είστε σε μια όμορφη περίοδο της ζωή σας και επαγγελματικά και ερωτικά διότι ο κυβέρνηση σας η Αφροδίτη που είναι του χρήμα και του έρωτα σας ευνοεί πολύ . Μην αφήσετε ευκαιρίες.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

1ο δεκαημέρο: Οι ανακατατάξεις στους διάφορους τομείς της ζωής σας θα σας δημιουργήσουν φόβους αλλά και ελπίδες ότι τα αποτελέσματα τελικά θα είναι ευνοϊκά .

2ο δεκαήμερο: Έχετε την ανάγκη να για θάρρος και υπομονή και αυτά μόνο οι σταθερές σας σχέσεις μπορούν να σας τα προσφέρουν .

3ο δεκαήμερο: Εκμεταλλευτείτε τις μέρες για να δείτε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα ή να κάνετε κάποιο ταξίδ

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

1ο δεκαήμερο: :  Χαλαρώστε και μη δώσετε έκταση σε καυγάδες που μπορεί να υπάρξουν, γιατί δεν αξίζει ο κόπος να ρίξετε την ψυχολογία σας .

2ο δεκαήμερο : Όσοι αντιμετωπίζετε οικογενειακά προβλήματα προσπαθήστε να δείξετε κατανόηση γιατί δε θα κρατήσουν για πολύ ακόμα .

3ο δεκαήμερο : Μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα σε ότι θα αφορά τον επαγγελματικό και αισθηματικό σας τομέα .

 

ΛΕΩΝ

1ο δεκαήμερο: Η αίσθηση ανεξαρτησίας και απελευθέρωσης που θα έχετε από ψυχοφθόρες και καταπιεστικές καταστάσεις θα σας βγάλουν από αρκετά αδιέξοδα .

2ο δεκαήμερο: Να θυμάστε πως δεν είστε αναγκασμένοι να μένετε σε προβληματικές σχέσεις για να ικανοποιούνται οι άλλοι .

3ο δεκαήμερο. Προσπαθήστε να ελιχθείτε σύμφωνα με τους ρυθμούς που ακολουθεί η σχέση σας .

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

1ο δεκαήμερο:Η ενέργειά σας θα είναι στο μάξιμουμ και η ζωτικότητα που θα έχετε θα σας κάνει να ζήσετε έντονα και δυναμικά.

2ο δεκαήμερο:Προσοχή σε επικοινωνιακα λαθοι σε όλους τους τομείς .

Παρθένος 3ο δεκαήμερο: Οι στόχοι που έχετε βάλει είναι αρκετά φιλόδοξοι και χρειάζεται να μελετήσετε πολύ προσεκτικά τις κινήσεις σας ώστε να είστε σίγουροι πως δε θα υπάρξουν καθυστερήσεις στα σχέδιά σας .

 

ΖΥΓΟΣ

1ο δεκαήμερο: Βρίσκεστε σε μια μεταβατική περίοδο που ψάχνετε τρόπους να αλλάξετε τη ζωή σας προς το καλύτερο

2ο δεκαήμερο: Το κλίμα θα είναι αρκετά θετικό πλέον για εσάς που είστε ήδη δεσμευμένοι αλλά καλό θα είναι να μείνετε προσγειωμένοι.

 3ο δεκαήμερο: Εσείς που θα κάνετε μια νέα γνωριμία, θα πρέπει να είστε υπομονετικοί να μη βιαστείτε να πείτε μεγάλα λόγια και να μη δώσετε υποσχέσεις .

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

1ο δεκαήμερο: Ο κίνδυνος δε θα απουσιάζει και καλό θα ήταν να παραμείνετε προσεκτικοί . Το ένστικτό σας θα είναι τονισμένο και συχνά θα είστε περισσότερο διεκδικητικοί όμως, δεν πρέπει να οδηγηθείτε σε ακραίες καταστάσεις .

2ο δεκαήμερο: Πραγματοποιήστε τις αλλαγές που θέλετε στην προσωπική αλλά και στην επαγγελματική σας ζωή .

3ο δεκαήμερο. Εκφράστε τα συναισθήματά σας με περισσότερη ειλικρίνεια και αυθορμητισμό και οι άλλοι θα το εκτιμήσουν και θα σπεύσουν να ανταποκριθούν

ΤΟΞΟΤΗΣ

1ο δεκαήμερο: Ενισχύστε την αυτοπεποίθησή σας και εμπιστευτείτε ανθρώπους που δείχνουν ότι πιστεύουν σε εσάς για να καταφέρετε να δημιουργήσετε πιο δυνατές σχέσεις που θα αντέχουν στο χρόνο .

2ο δεκαήμερο: Πάρτε λίγη από την αισιοδοξία και τον ενθουσιασμό του συντρόφου σας, για να γίνει καλύτερη η σχέση σας.

3ο δεκαήμερο: Επιδιώξτε να έχετε καλό κλίμα στο οικογενειακό σας περιβάλλον γιατί έτσι θα ξεπεράσετε πιο εύκολα τα προβλήματα στην εργασία σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

1ο δεκαήμερο: Οι πιέσεις θα είναι μεγάλες και δε θα είναι τόσο εύκολο να διατηρήσετε τις ισορροπίες . Μοιραστείτε τους προβληματισμούς σας και επιτρέψτε να σας βοηθήσουν .

2ο δεκαήμερο: Πρέπει να είστε συγκρατημένοι και αν ακόμα αγανακτήσετε αποφύγετε να κινηθείτε παρορμητικά .

3ο δεκαήμερο: Μην ενδώσετε σε όσους θα έχουν επιθετική διάθεση γιατί θα κάνετε κακό στο προφίλ σας .

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

1ο δεκαήμερο: Σε σημαντικές συμφωνίες ή κλείσιμο συμβολαίων που θα προκύψουν εξετάστε σε κάθε περίπτωση τη νομική τους πλευρά . Διαλέξτε καλύτερο τρόπο για να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες από τους εγωισμούς .

2ο δεκαήμερο:Συνειδητοποιήστε  ποιοι είναι οι συμπαραστάτες σας και ποιοι σας επιβουλεύονται για να ελαχιστοποιήσετε τον κίνδυνο να κάνετε λάθος επιλογές ή να πέσετε στην παγίδα κακόβουλων ατόμων .

3ο δεκαήμερο: Μπορεί το άγχος σας σε ότι θα αφορά θέματα οικογένειας καριέρας ή σπιτιού να είναι μεγάλο αλλά η καλή σας διάθεση στην ερωτική σας ζωή θα διατηρείτε σε ικανοποιητικά επίπεδα

.

ΙΧΘΕΙΣ

1ο δεκαήμερο: Οι προτεραιότητες σου αυτήν την εβδομάδα διαφοροποιούνται . Το σημαντικότερο είναι να ανακτήσεις την αυτοπεποίθησή σου καθώς και την εμπιστοσύνη σου στους ανθρώπους .

2ο δεκαήμερο: Πριν οριστικοποιήσεις την σχέση και καταθέσεις τα συναισθήματα σου περίμενε γιατί στο τέλος της εβδομάδας θα δεις τα πράγματα πιο καθαρά .

3ο δεκαήμερο: Το Σάββατο να κινηθείς προσεκτικά γιατί δεν αποκλείεται να σε πιάσει πάλι η ανασφάλεια από το άτομο που εμπιστεύτηκες ενώ δεν ήταν άξιο για σένα και σε απογοήτευσε .