Τα ζώδια με την Αθηνά Πίνη

 

 

 

 

 

Ονομάζομαι Αθήνα Πίνη και σπούδασα αστρολογία στην Αθήνα στη Σχολή Αστρολογίας Μεταφυσικής & Εναλλακτικών Θεραπειών Τυανεύς δίπλα στον Περικλή Καραμηνά, το σπουδαίο πρωτοπόρο  δάσκαλο αστρολογίας και συγγραφέα. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών μου δίδαξα κι εγώ στη σχολή.

Το ταλέντο μου στην αστρολογία ήταν έμφυτο.

Ασκώ το επάγγελμα του αστρολόγου τα τελευταία 5 χρόνια.

Μπορείτε να με βρίσκετε στο instagram Athina_pini , στην επαγγελματική μου ιστοσελίδα athenastro” και στο τηλέφωνο 6980556919

Στις 18/12 ο ανάδρομος Ερμής από τον Αιγόκερω με τον ανάδρομο Δία στον Ταύρο σχηματίζουν τρίγωνο βοηθώντας μας να λειτουργήσουμε με απόλυτη επιτυχία σε καταστάσεις που επανέρχονται στο προσκήνιο στον επαγγελματικό τομέα. Πιθανό είναι επίσης να επαναφέρουμε σχέδια που έχουμε αφήσει στο περιθώριο το προηγούμενο χρονικό διάστημα καθώς μας οδηγούν στον δρόμο της δημιουργικότητας .

 

Κριός 1ου δεκαημέρου: Αν και η βδομάδα θα σας προσφέρει πολλές οικονομικές ευκαιρίες, προβλέπεται να έχετε και τις ευκαιρίες να ξοδέψετε ασύστολα, προερχόμενες από την αισιοδοξία ότι τα οικονομικά σας θα καλυτερέψουν. Δεν αποκλείεται να σας κάνουν κάποιες ενδιαφέρουσες προτάσεις που θα καρποφορήσουν στο μέλλον, γι’ αυτό σε οποιαδήποτε συναλλαγή σας φερθείτε έξυπνα και διπλωματικά. Για να μην εξαπατηθείτε, προσέξτε πολύ καλά τις προσφορές που σας υπόσχονται μεγάλο και εύκολο κέρδος. Εάν θέλετε να κατασταλάξετε σε ολοκληρωμένες ιδέες, πρέπει να έχετε βάσεις υλικές και πνευματικές .  Κριός 2ου δεκαημέρου : Εάν ξεπεράσετε το φόβο ότι θα πληγωθείτε, θα δημιουργήσετε τις συνθήκες που θα σας φέρουν πιο κοντά στην ερωτική ευτυχία. Ακόμα και αν αντιμετωπίζετε δυσκολίες ή εμπόδια, εξαιτίας του ανταγωνισμού που υπάρχει, θα έχετε τη δυνατότητα να παρέμβετε και να μετριάσετε τα όποια αρνητικά. Διώξτε λοιπόν το φόβο και την αναποφασιστικότητα και παλέψτε δυναμικά. Πάρετε πρωτοβουλίες προκειμένου να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις που διαιωνίζονται  και κατά καιρούς γίνονται πηγή προβλημάτων.Ακόμα και στις πιο περίπλοκες καταστάσεις θα καταφέρετε να βρείτε μια άκρη και να κάνετε μια νέα αρχή .Κριός 3ου δεκαημέρου: Έχει μεγάλη σημασία να υποστηρίξετε σθεναρά τις θέσεις σας και να προσπαθήσετε να εξασφαλίσετε τα οφέλη που σας αναλογούν, μόνο που πρέπει την ίδια στιγμή να είστε έτοιμοι και για υποχωρήσεις ή για συμβιβασμούς αν χρειαστεί. Ρυθμίστε με έναν καλύτερο τρόπο για εσάς παλιές εκκρεμότητες ή υποχρεώσεις και ότι σχετίζεται με τα ακίνητα ή τα περιουσιακά σας στοιχεία. Θα έχετε βοήθεια ακόμα και από πρόσωπα που δεν υπολογίζατε υπέρ σας και θα εμπνεύσετε τη συμπάθεια από όλους .

Ταύρος 1ου δεκαήμερου: Ίσως ένα πρόβλημα που θα αντιμετωπίσετε σας ενεργοποιήσει ακόμα πιο έντονα για να ξεδιπλώσετε δυνατότητες που δεν έχετε αξιοποιήσει. Σταδιακά πολλά είναι αυτά που μπορούν να γίνουν όπως τα έχετε σκεφτεί. Ο δυναμισμός, η ευστροφία και η διαίσθησή σας θα είναι τα πιο σημαντικά σας ατού μαζί με την τύχη που δε σας εγκαταλείπει σχεδόν ποτέ, για να πετύχετε αυτά που θέλετε. Τα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζετε με το σύντροφό σας, πρέπει να τα επιλύσετε με διαλλακτικότητα . Ταύρος 2ου δεκαημέρου:  Όποιες και αν είναι η ενέργειες, οι αποφάσεις ή οι προθέσεις σας, θα πρέπει να είστε έτοιμοι να ελιχθείτε όταν θα το απαιτήσουν τα γεγονότα. Προετοιμαστείτε για ένα μήνα που δεν πρόκειται να είναι καθόλου πληκτικός, μια που θα περικλείει κούραση, προβληματισμούς αλλά και επιτυχίες που θα σας λυτρώσουν από πολλά. Οι προσπάθειες που κάνατε τον τελευταίο καιρό για να πετύχετε, αρχίζουν να καρποφορούν. Πιο ώριμοι και πιο φιλοσοφημένοι πλέον, μπορείτε να προχωρήσετε, αποφεύγοντας αντιδράσεις που μπορούν να δημιουργήσουν μια γενικότερη νευρικότητα.Ταύρος 3ου δεκαημέρου: Τακτοποιήστε υποχρεώσεις και ευθύνες που έχετε αναλάβει, για να βρείτε μια άκρη. Η επιφυλακτικότητα που διατηρούσατε το τελευταίο διάστημα θα δώσει τη θέση της στη διάθεση για ένα μεγαλύτερο άνοιγμα ανάμεσα σε εσάς και τους άλλους, ενώ θα βρείτε και τρόπους για να επιτύχετε αυτά που θέλετε με λιγότερο χρόνο και κόπο από πριν. Θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές και παράλληλα πολλές βελτιώσεις για την καλυτέρευση της προσωπικής και συναισθηματικής σας ζωής.

Δίδυμοι 1ου δεκαημέρου: Εκμεταλλευτείτε τη βδομάδα για να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας. Πλησιάστε το σύντροφο και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, δείξτε τους τις προθέσεις σας και αποφύγετε να τους πιέσετε στις δύσκολες καταστάσεις που περνάνε. Μπορεί ακόμα να υπάρχουν υποχρεώσεις και αντικειμενικά εμπόδια που πρέπει να τακτοποιηθούν, αλλά με ένα ουσιαστικό διάλογο πάνω σε άλλη βάση, θα ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο στις προσωπικές ή συναισθηματικές σας σχέσεις.Δίδυμοι 2ου δεκαημέρου: Κάντε το πρώτο βήμα για να προσεγγίσετε αυτούς που εσείς οι ίδιοι απομακρύνατε και ξεπεράστε αναλήθειες που διαιωνίζουν δυσάρεστες καταστάσεις. Θυμηθείτε πως η αλήθεια πολλές φορές είναι προτιμότερη και κάποιες στιγμές απελευθερώνει. Αποφύγετε την υπερβολική ευγένεια εκεί που δεν χρειάζεται και την υπερβολική μαχητικότητα σε ζητήματα που μπορείτε να επιλύσετε ειρηνικά. Έχει έρθει η στιγμή να διευθετηθούν τα σκαμπανεβάσματα που υπάρχουν μέσα στις σχέσεις σας και να προκύψει μια νέα τάξη πραγμάτων. Δίδυμοι 3ου δεκαημέρου: Η υλική πλευρά θα κατοχυρώσει τα δικαιώματά σας και η ηθική θα σας κάνει να μην είστε άδικοι με τον εαυτό σας. Τύχη έχετε σχεδόν πάντα με το μέρος σας, αλλά από μόνη της δεν μπορεί να κάνει και θαύματα. Βοηθήστε την για να πάρετε ανταλλάγματα. Ίσως η μέρα να είναι πολύ θετική για την ερωτική σας ζωή, αλλά θα είναι και αρκετά καθοριστική όσον αφορά τις περαιτέρω εξελίξεις. Εγκαταλείψτε τον «έλεγχο» και αφεθείτε στη δύναμη του ενστίκτου και των γνήσιων συναισθημάτων.

 

Καρκίνος 1ου δεκαημέρου: Η υλική πλευρά θα κατοχυρώσει τα δικαιώματά σας και η ηθική θα σας κάνει να μην είστε άδικοι με τον εαυτό σας. Τύχη έχετε σχεδόν πάντα με το μέρος σας, αλλά από μόνη της δεν μπορεί να κάνει και θαύματα. Βοηθήστε την για να πάρετε ανταλλάγματα. Ίσως η μέρα να είναι πολύ θετική για την ερωτική σας ζωή, αλλά θα είναι και αρκετά καθοριστική όσον αφορά τις περαιτέρω εξελίξεις. Εγκαταλείψτε τον «έλεγχο» και αφεθείτε στη δύναμη του ενστίκτου και των γνήσιων συναισθημάτων.Καρκίνος 2ου δεκαημέρου: Ενεργοποιήστε περισσότερο τις ευαισθησίες σας, τις οποίες ξέρετε να κρύβετε επιμελώς. Δώστε βάση σε θέματα εγωισμών, αντιπαλοτήτων και κυριαρχικών παιχνιδιών και θα πάρετε τα σωστά μαθήματα που θα αφορούν τη μέριμνα των δυο πλευρών για τη δημιουργία μιας σωστής σχέσης. Όσοι είστε δεσμευμένοι θα αντιληφθείτε τα σημεία που οι δυο πλευρές ακολουθούν διαφορετικούς ρυθμούς. Όμως, θα υπάρχει και από τους δυο σας η θέληση για προσέγγιση και η τάση να επαναφέρετε την ερωτική σύμπνοια στη σχέση σας.Καρκίνος 3ου δεκαημέρου: Συνειδητοποιήστε πιο έντονα τώρα την επιρροή που ασκείτε στο σύντροφό σας, καθώς και την αντίστοιχη δική του προς εσάς. Ατενίστε το μέλλον με αισιοδοξία, αφού θα γνωρίζετε καλύτερα προς τα πού βαδίζετε. Πολλά είναι αυτά που θα αλλάξουν και θα σας γεμίσουν με ενθουσιασμό. Φροντίστε να ισορροπήσετε συζητώντας ήρεμα με το έτερόν σας ήμισυ, για να προχωρήσετε δυναμικά. Οι αδέσμευτοι μπορείτε να δημιουργήσετε μια σχέση η οποία θα καλύπτει πολλές από τις ανάγκες σας, αλλά πρώτα ξεκινήστε με μια ανασκόπηση του εαυτού σας.

Λέων 1ου δεκαημέρου:Παρελθοντικές καταστάσεις που επανέρχονται στο προσκήνιο μπορεί να σας κάνουν να μετανιώσετε για κάποιες ενέργειες σας και να σας πιάσουν ενοχές. Αν μπορείτε με κάποιο τρόπο να επανορθώσετε, έχει καλώς. Διαφορετικά, θα πρέπει να αποδεχτείτε τα γεγονότα και να συνεχίσετε τη ζωή σας.Η θετική σας ενέργεια δεν περνάει απαρατήρητη και θα προσελκύσετε το ενδιαφέρον ενός ατόμου που θα γνωρίσετε μέσω φίλων. Ανταλλάξτε τηλέφωνα και εκφράστε την πρόθεσή σας να συναντηθείτε ξανά. Μην αφήνετε τίποτα στην τύχη.

Λέων 2ου δεκαημέρου: Η ανάγκη σας για προσωπικό χρόνο και χώρο είναι αυξημένη κι επειδή στην παρούσα φάση δεν έχετε την ευχέρεια, είστε μες την ένταση. Προσπαθήστε να κοντρολάρετε τα συναισθήματά σας, ώστε να αποφύγετε τους καβγάδες. Λέων 3ου δεκαημέρου: Υπεραναλύετε τις καταστάσεις και προκαλείτε εσείς οι ίδιοι μια δυσάρεστη ατμόσφαιρα, που προκαλεί αμηχανία στο ταίρι σας. Αν σας έχουν πιάσει αμφιβολίες για τη σχέση σας, αποστασιοποιηθείτε μέχρι να ξεκαθαρίσει η σκέψη σας.

Παρθένος 1ου δεκαήμερου:Είναι δύσκολο να βάλετε τον εαυτό σας σε συγκεκριμένο πλαίσιο και είναι πιθανό να παρεξηγηθείτε. Ίσως να πέσετε στην παγίδα του αυθορμητισμού σας και εκεί θα πρέπει να κρατήσετε ένα μέτρο. Επιθυμίες και ανάγκες που βγαίνουν στην επιφάνεια, σας κάνουν υπερβολικούς στις αντιδράσεις σας. Ασχοληθείτε με το κατοικίδιο σας εσείς. Αν έχετε πέσει σε μελαγχολία, μία βόλτα, παιχνίδια και χάδια με τον σκύλο ή τη γάτα σας θα ανεβάσουν τη διάθεση σας και θα σας βάλουν σε εγρήγορση. Πιθανή γνωριμία με κάποιο άτομο που επίσης αγαπάει τα ζώα, θα σας ενθουσιάσει.

Παρθένος 2ου δεκαημέρου:Σήμερα μπορείτε να ολοκληρώσετε ή να ξεκινήσετε κάτι σημαντικό καθώς έχετε την απαραίτητη  ζωτικότητα, ενώ ταυτόχρονα σας ευνοούν οι συνθήκες για να σας έρθουν όλα βολικά. Ταξίδια για εμπορικούς σκοπούς θα συμβάλουν στην ανάπτυξη του δικτύου των συνεργατών σας.Οι διαθέσεις σας δεν συμβαδίζουν με του ερωτικού σας συντρόφου. Δεν μπορείτε να βρείτε τους ρυθμούς σας και είστε απογοητευμένοι. Η ρουτίνα της καθημερινότητας σας απομακρύνει και πρέπει να αφιερώσετε χρόνο στην προσωπική σας ζωή.

Παρθένος 3ου δεκαημέρου: Μια νέα γνωριμία κατά τη διάρκεια μιας σύντομης απόδρασης θα προσελκύσει το ενδιαφέρον σας. Μην αφήσετε ανασφάλειες που σας έχουν δημιουργήσει απογοητεύσεις του παρελθόντος να σας σαμποτάρουν.

Ζυγός 1ου δεκαημέρου: Μπορείτε να κλείσετε διάφορες εκκρεμότητες και να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας και την οικογένεια. Αν σκοπεύετε να ταξιδέψετε, οργανωθείτε εγκαίρως, ώστε να αποφύγετε τον εκνευρισμό. Διαδικαστικά ζητήματα χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης. Μια νέα αγάπη χτυπά την πόρτα της καρδιάς σας και τα συναισθήματα σας είναι ανάμεικτα. Συγκρατημένος ενθουσιασμός είναι για την ακρίβεια αυτό που αισθάνεστε καθώς έχετε πληγωθεί στο παρελθόν και φοβάστε μην την πατήσετε πάλι. Προσέξτε ώστε, μην προκαλέσετε λανθασμένες εντυπώσεις.

Ζυγός 2ου δεκαημέρου: Ό,τι επαναλαμβάνεται στη ζωή σας, είναι λάθη που δεν θέλατε να μάθετε από αυτά, ίσως επειδή πιστεύατε πως θα αλλάξουν τα πράγματα, είτε λόγω επιπολαιότητας. Ένας πρώην έρωτας μπορεί να σας πείσει για επανασύνδεση, κάτι που θα είναι καταστροφικό για την ψυχολογία σας.

Ζυγός 3ου δεκαημέρου: Ένα άτομο του γυναικείου φύλου σας προκαλεί αρνητικά συναισθήματα. Μπορεί να είναι η νυν του πρώην σας, ή κάποιο φιλικό σας πρόσωπο. Προσπαθήστε να μην παρασύρεστε από τον εκνευρισμό σας κάνοντας ακρότητες που θα είναι εις βάρος σας. Γενικά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τις σχέσεις σας.Έντονη κοινωνική ζωή και ψυχαγωγία θα συμβάλλουν στην ψυχική σας ευεξία, παρ όλα αυτά όμως, θα δυσκολευτείτε αρκετά να αφήσετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας προσωπικά ζητήματα που σας απασχολούν. Βιώστε τις στιγμές που είναι πολύτιμες.

Σκορπιός 1ου δεκαημέρου: Θα είσαι υπερβολικά αισιόδοξος/η με τάση για καλοπέραση οπότε σοβαρές υποθέσεις μην μπεις καθόλου στην διαδικασία να τις αναλάβεις. Στον αισθηματικό τομέα το κλίμα θα είναι ευχάριστο, ερωτικό με τάση να κακομάθεις τον/η αγαπημένο/η σου με την γενναιοδωρία σου και το αντίστροφο. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Άρη αργά το βράδυ μπορεί να φέρει μια νέα γνωριμία αν βρεθείς σε μια κοσμική ή επαγγελματική συνάντηση. Σε κάθε περίπτωση θα έχεις καλή διάθεση αν και κάποιες γκρίνιες δεν θα λείψουν. Σκορπιός 2ου δεκαημέρου: Το πιθανότερο είναι να βγεις να διασκεδάσεις συνεχίζοντας τις υπερβολές σε όλες σου τις εκδηλώσεις, ενώ δεν αποκλείεται να περάσεις την νύχτα με κάποιον/α από τον φιλικό σου περίγυρο. Αργά το βράδυ με το εξάγωνο της Σελήνης με τον Άρη, θα έχεις απίστευτη ενέργεια μέσα στην εβδομάδα .Σκορπιός 3ου δεκαημέρου: Η διάθεση σου θα είναι κάπως ασταθής εξαιτίας της τάσης σου να εξαρτάσαι από τις διαθέσεις των άλλων και αυτό ισχύει για όποιον έρθεις σε επαφή και κυρίως για τα μέλη της οικογενείας σου και τον/η αγαπημένο/η σου. Θα έχεις τάση να τους κακομάθεις όλους, παιδιά σκυλιά και δεν συμμαζεύεται, και παράλληλα αγνές και καλές προθέσεις

Τοξότης 1ου δεκαημέρου: Θα έχεις υπερβολική διάθεση για καλοπέραση και θα σε πιάσουν κτητικές διαθέσεις, τίποτα όμως σοβαρό ώστε να δημιουργηθούν προβλήματα. Καλες ημέρες για να κάνεις πράγματα με παιδιά, να ασχοληθείς με ομάδες και δημιουργικά πράγματα. Απόφυγε τις σπατάλες  γιατι η Σελήνη θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Άρη μάλλον θα επιλέξεις να βγεις έξω να διασκεδάσεις και κυρίως να φλερτάρεις.Τοξότης 2ου δεκαημέρου: Ηρέμησε, μην εκνευρίζεσαι και να ξέρεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά. μπορείς να βάλεις καινούργιους στόχους και τα θεμέλια σε θέματα που υπάρχουν ήδη, αλλά είναι προβληματικά. Μην απογοητεύεσαι από τη στασιμότητα των ημερών. Πολύ γρήγορα θα φανεί… φως στο τούνελ! Τοξότης 3ου δεκαημέρου: Βάλε πρόγραμμα και θα μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου. Κινήσου γρήγορα και μεθοδικά, για να βγεις από τα αδιέξοδα που σε έχουν οδηγήσει διάφορες καταστάσεις στο παρελθόν. Μην κάνεις πισωγυρίσματα, που δεν σε βγάζουν πουθενά.

Αιγόκερως 1ου δεκαημέρου: Φρόντισε να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις, να έχεις τον έλεγχο των καταστάσεων και να ξέρεις πως θα κάνεις το πρόγραμμά σου όπως ακριβώς το έχεις δρομολογήσει.Αιγόκερως 2ου δεκαημέρου: Θα ήταν ωφέλιμο να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις για θέματα που δεν είναι του παρόντος. Σκέψου πολύ καλά τι είναι αυτό που πρέπει να κάνεις και συζήτησε με δικά σου άτομα όλες τις πιθανές λύσεις. Αιγόκερως 3ου δεκαημέρου: Οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές και πρέπει να καταλάβεις ότι δεν μπορείς να τα κάνεις όλα ταυτόχρονα. Μην ξεχνάς ότι έχεις να φροντίσεις και τον εαυτό σου.

Υδροχόος 1ου δεκαημέρου: Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία από τον Ταύρο τα ξημερώματα μας ωθεί σε ένα πρωινό με υπερβολές και συμπεριφορές που μπορεί να προκαλέσουν νευρικότητα. Έχουμε την ανάγκη να ξεχωρίσουμε στο περιβάλλον που κινούμαστε αυτό όμως μπορεί να οδηγήσει σε κινήσεις που θα ενοχλήσουν έντονα λόγω της αμετροέπειας και της αλαζονείας που μπορεί να επιδείξουμε. Καλό είναι να κρατήσουμε το μέτρο αφουγκραζόμενοι την διαφορετικότητα και αποδεχόμενοι αντιλήψεις που μπορεί να μη μας αρέσουν.Υδροχόος 2ου δεκαημέρου: Φρόντισε οι κινήσεις σου να είναι μετρημένες, να μην εκνευρίζεσαι με θέματα που δεν έχουν και μεγάλη σημασία και να βλέπεις τα πράγματα με πολύ ρεαλισμό. Έτσι, θα καταστρώσεις πιο σωστά τα σχέδιά σου για να απαλλαγείς από αυτά που σε προβληματίζουν.Υδροχόος 3ου δεκαημέρου: Μπορεί σε μερικά πράγματα να φταις κι εσύ, αλλά ακόμη να μην το έχεις συνειδητοποιήσει. Άλλαξε λοιπόν στάση, γίνε πιο διπλωματικός και τα αποτελέσματα που θα έχεις, θα σε ικανοποιήσουν στο μέγιστο βαθμό.

Ιχθείς 1ου δεκαήμερου: Μπορεί σε μερικά πράγματα να φταις κι εσύ, αλλά ακόμη να μην το έχεις συνειδητοποιήσει. Άλλαξε λοιπόν στάση, γίνε πιο διπλωματικός και τα αποτελέσματα που θα έχεις, θα σε ικανοποιήσουν στο μέγιστο βαθμό.Ιχθείς 2ου δεκαημέρου:  Η παρουσία σου θα γίνεται αισθητή στους χώρους που κινείσαι, με αποτέλεσμα να κάνεις εντύπωση και να πετυχαίνεις αυτό που θέλεις.Ιχθείς 3ου δεκαημέρου: Στις 23/12 ο Ερμής συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία του αλλάζει ζώδιο και περνά στον Τοξότη, από τη νέα του θέση θα σου «υπενθυμίσει» κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις, ιδιαίτερα εσυ που εχεις  γεννηθεί κατά το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου.