Τα ζώδια, με την Αθηνά Πίνη

 

 

Ονομάζομαι Αθήνα Πίνη και σπούδασα αστρολογία στην Αθήνα στη Σχολή Αστρολογίας Μεταφυσικής & Εναλλακτικών Θεραπειών Τυανεύς δίπλα στον Περικλή Καραμηνά, το σπουδαίο πρωτοπόρο  δάσκαλο αστρολογίας και συγγραφέα. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών μου δίδαξα κι εγώ στη σχολή.

Το ταλέντο μου στην αστρολογία ήταν έμφυτο.

Ασκώ το επάγγελμα του αστρολόγου τα τελευταία 5 χρόνια.

Μπορείτε να με βρίσκετε στο instagram Athina_pini , στην επαγγελματική μου ιστοσελίδα athenastro” και στο τηλέφωνο 6980556919

 

 

Η Αφροδίτη έχει περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού οπότε κάποια συναισθήματα που μπορεί να είχαμε θαμμένα μέσα μας θα βγούνε μέχρι τον επόμενο μήνα αυτή η Αφροδίτη φέρνει πάθος φέρνει αγάπη σε βάθος αλλά μερικές φορές μας βάζει και σε καχυποψίες εκεί δεν πρέπει να πέφτουμε στην παγίδα της.

 

Κριός 1ου δεκαημέρου: Η ζηλοφθονία των άλλων θα είναι τόσο ισχυρή που θα σας καταβάλλει. Εκτονώστε τη δημιουργικότητα και τον εκνευρισμό σας σε συντονισμένες προσπάθειες που απαιτούν πειθαρχία. Κριός 2ου δεκαημέρου : Περάστε στην οργανωμένη αντεπίθεση με τον τρόπο που μόνο εσείς ξέρετε. Ο ρεαλισμός σας και η απόλυτη διαύγεια θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε επιρροή και κύρος στον επαγγελματικό χώρο.Κριός 3ου δεκαημέρου: Η όψη αντίθεσης Αφροδίτης – Δία,  μπορεί να λειτουργήσει άκρως ευεργετικά για να διασκεδάσουμε, να το ρίξουμε έξω, να φλερτάρουμε,  αλλά και για να δούμε μία προσωρινή εύνοια στα οικονομικά,  οι ισορροπίες  ωστόσο είναι λεπτές και ευαίσθητες για αυτό δεν πρέπει να χάνουμε την αυτό συγκράτησή μας.

 

Ταύρος 1ου δεκαήμερου: Το μόνο που πρέπει εσείς να κάνετε είναι να επιστρατεύσετε την ευρηματικότητά σας, που είναι και το δυνατό σας χαρτί και όλα τα άλλα θα έρθουν από μόνα τους. Ότι και αν γίνει παραμείνετε μεθοδικοί.Ταύρος 2ου δεκαημέρου: Μια που οποιαδήποτε πρόταση έχει την προσωπική σας σφραγίδα, είναι ικανή να πετύχει απόλυτα. Επιλύστε όλες τις καταστάσεις που υπάρχουν και αποδεχθείτε προκλήσεις.Ταύρος 3ου δεκαημέρου: Μπορεί στα οικονομικά σας να υπάρχει μια στασιμότητα, όμως, η μόνη λύση είναι η υπομονή και ο περιορισμός των εξόδων σας. Αφήστε κατά μέρους την αδιαλλαξία, γιατί μια τέτοια στάση θα δημιουργήσει εντάσεις.

Δίδυμοι 1ου δεκαημέρου: Είναι προτιμότερο να εκβαθύνετε στους λόγους που σας κάνουν ιδιαίτερα υποκειμενικούς, για να αντιμετωπίσετε τα προβλήματά σας. Υιοθετήστε μια στάση μη εγωκεντρική, για να δείτε λαμπρά αποτελέσματα.Δίδυμοι 2ου δεκαημέρου: Τα οικονομικά σας θα σταθεροποιηθούν με αργούς και σταθερούς ρυθμούς, αλλά  η ζωή σας σε συναισθηματικό επίπεδο, προβλέπεται κάτι παραπάνω από θαυμάσια. Δίδυμοι 3ου δεκαημέρου: Κάποιοι διαπληκτισμοί που θα αντιμετωπίσετε, οφείλονται κυρίως στην τάση επιβολής που σας χαρακτηρίζει. Χαλαρώστε λοιπόν, αφήνοντας πίσω νεύρα και εντάσεις που θα σας ωθήσουν στα άκρα.

 

Καρκίνος 1ου δεκαημέρου: Εάν περιορίσετε τη φαντασία σας και αναλύσετε τα δεδομένα, θα συνειδητοποιήσετε πως δεν είναι όλες οι καταστάσεις κατ’ ανάγκη προβληματικές. Είναι απαραίτητη η σθεναρή και ξεκάθαρη στάση.Καρκίνος 2ου δεκαημέρου: Αντιμετωπίσετε την επιθετικότητα που προξενούν άλλοι παράγοντες. Γενικώς τα οικονομικά σας ευνοούνται, ειδικά σε ότι θα αφορά μακροπρόθεσμες επενδύσεις.Καρκίνος 3ου δεκαημέρου: Επιβάλετε να δείτε πλέον τις διακυμάνσεις στα επαγγελματικά σας σχέδια και στις συνεργασίες σας με χιούμορ, γιατί προς το τέλος του μήνα αρχίζουν και πάλι να  εξισορροπούν.

Λέων 1ου δεκαημέρου: Ευνοείστε όσοι βρίσκεστε σε διαδικασία κατάκτησης κάποιου σημαντικού προσώπου. Θα νιώσετε την ανάγκη να ασχοληθείτε με τομείς οι οποίοι έχουν στόχο τους να βοηθήσουν τους άλλους γύρω σας.Λέων 2ου δεκαημέρου: Οι συσσωρευμένες εκκρεμότητες που έχετε δε διευθετούνται τόσο εύκολα, γι’ αυτό αποφύγετε να έχετε ψευδαισθήσεις. Αγαπήστε περισσότερο τον εαυτό σας και προωθήστε ότι καλύτερο για αυτόν. Ανανεώστε δεσμούς φιλίας, εμπλουτίστε τον κύκλο των γνωριμιών σας και βρείτε τα κοινά που σας ενώνουν με τους άλλους.Λέων 3ου δεκαημέρου: Πλησιάστε στους στόχους σας ή αποκτήστε έναν καινούριο. Θα έχετε όλα τα ατού να πετύχετε, αρκεί να ξέρετε πώς να κινηθείτε και τι πρέπει να αποφύγετε, με απαραίτητη προϋπόθεση οι νέες σας επιλογές να μη φρενάρουν το συναίσθηματα σας.

Παρθένος 1ου δεκαήμερου: Βάλτε στόχους και προγράμματα για άμεση υλοποίηση και θα εκπλαγείτε με το πόσο ανανεωμένοι θα αισθανθείτε, αν και καλό είναι να γνωρίζετε τις ευαισθησίες της υγείας σας, ώστε να προσέχετε καταλλήλως.Παρθένος 2ου δεκαημέρου: Ασχοληθείτε περισσότερο με τις συνεργασίες σας και διαχωρίστε αυτές που είναι στάσιμες με αυτές που περπατάνε με πολύ αργά βήματα.Παρθένος 3ου δεκαημέρου: Στις νέες και ουσιαστικές ρυθμίσεις που θα κάνετε στις εργασιακές ή προσωπικές σας υποθέσεις, η τύχη θα είναι με το μέρος σας. Καινούριες ιδέες θα σας ανοίξουν νέους δρόμους εξέλιξης για το μέλλον σας.

 

Ζυγός 1ου δεκαημέρου: Γίνετε περισσότερο ελαστικοί σε ότι αφορά τις αδυναμίες του συντρόφου σας. Οι ισορροπίες θα είναι δύσκολο να αποκατασταθούν, αλλά αξίζει τον κόπο να αναπληρώσετε το χαμένο χρόνο, χαλιναγωγώντας την ενστικτώδη αντιπαλότητα που παρουσιάζεται εδώ και καιρό με το σύντροφό σας.Ζυγός 2ου δεκαημέρου: Οι παιδιάστικες αντιδράσεις δε χρειάζονται γιατί σας βγάζουν από τον έλεγχο του εαυτού σας όταν θυμώνετε. Σκέψεις που έχουν να κάνουν με το πόσο σας αγαπάει το ταίρι σας, μπορεί να είναι και η αιτία που σας κάνει να απομακρύνεστε, ακόμα και αν δεν το επιδιώκετε ουσιαστικά.Ζυγός 3ου δεκαημέρου: Μπορείτε να έχετε πρόοδο στα συναισθηματικά σας, αφού πρώτα επιτρέψετε στον εαυτό σας να νιώσει απελευθερωμένος.

 

Σκορπιός 1ου δεκαημέρου: Οι αδέσμευτοι να είστε συγκρατημένοι σε κάποιες καινούριες γνωριμίες, που πιθανώς να σας παρασύρουν σε περιπέτειες που δεν είστε έτοιμοι να αφεθείτε.Σκορπιός 2ου δεκαημέρου: Οι ερωτικές σας επιλογές θα κρύβουν ρίσκο, γι’ αυτό κινηθείτε περισσότερο επιφυλακτικά.Σκορπιός 3ου δεκαημέρου: Επαγγελματικά, αντιμετωπίζεις αντιξοότητες που δημιουργούν εμπόδια. Ενώ πλησιάζουν οι γιορτές και υπάρχει ενθουσιασμός, έχεις σημαντικά καθήκοντα να επιτελέσεις πριν φτάσεις εκεί.

 

Τοξότης 1ου δεκαημέρου: Στον ερωτικό τομέα υπάρχει δίψα για περιπέτεια αλλά δεν συμβιβάζεσαι με κάτι λιγότερο από αυτό που έχεις βάλει ως στόχο ότι θέλεις να πετύχεις.Τοξότης 2ου δεκαημέρου: Κάποιες σημαντικές λύσεις δίνονται στα οικονομικά σου κατά τη διάρκεια της Τετάρτης Δευτέρας.Τοξότης 3ου δεκαημέρου: Είσαι στα καλύτερά σου από αυτή την εβδομάδα στα αισθηματικά αφού η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού αναμένεται να αναγεννήσει τον ερωτικό τομέα φέρνοντας την εκπλήρωση βαθύτερων στόχων και προσδοκιών.

 

Αιγόκερως 1ου δεκαημέρου: Τα τηλεφωνήματα, οι επικοινωνίες και οι συναντήσεις στα ερωτικά θα σου προσφέρουν αυτή την εβδομάδα χαμόγελα ικανοποίησης.Αιγόκερως 2ου δεκαημέρου: Στον οικονομικό τομέα φαίνεται πως οι εξελίξεις σε ικανοποιούν και έχεις την άνεση να περάσεις πιο ήρεμες στιγμές βλέποντας το πορτοφόλι σου να είναι γεμάτο.Αιγόκερως 3ου δεκαημέρου: Μία νέα ερωτική γνωριμία για σένα που είσαι ελεύθερος αναμένεται κατά τη διάρκεια της Παρασκευής και θα είναι πολλά υποσχόμενη.

 

Υδροχόος 1ου δεκαημέρου: Οι επαγγελματικές δυσκολίες υποχωρούν όμως η ένταση που έχεις συνεχίζεται. Η εβδομάδα είναι αρκετά παραγωγική για επικοινωνίες και συζητήσεις οικονομικού περιεχομένουΥδροχόος 2ου δεκαημέρου: Μετά την έντονη και ταραχώδη περίοδο που πέρασες τώρα μπορείς να βρεις πλέον τους ρυθμούς σου και από αυτή την εβδομάδα βελτιώνονται αισθητά οι συνθήκες στην εργασία σου ξεπερνώντας τα εμπόδια που προκλήθηκαν τον περασμένο διάστημα.Υδροχόος 3ου δεκαημέρου: Στα οικονομικά σου δεν υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις η Παρασκευή κρίνεται η πιο τυχερή μέρα όπου θα λάβεις μία ευχάριστη είδηση για κάποια χρήματα που είναι να λάβεις.

 

Ιχθείς 1ου δεκαήμερου: Είναι σημαντικό να είσαι στωικός και ρεαλιστικός, αποφεύγοντας τον εκνευρισμό και την απογοήτευση. Οι πρώτες μέρες του Δεκεμβρίου φαίνεται να εξελίσσονται καλύτερα.Ιχθείς 2ου δεκαημέρου: Στον ερωτικό τομέα υπάρχει δίψα για περιπέτεια αλλά δεν συμβιβάζεσαι με κάτι λιγότερο από αυτό που έχεις βάλει ως στόχο ότι θέλεις να πετύχεις.Ιχθείς 3ου δεκαημέρου: Αυτή την εβδομάδα καταφέρνεις και βρίσκεις τον ιδανικό τρόπο για να προβάλλεις τη δουλειά σου αλλά και για να κερδίσεις συμμαχίες που θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις τους επαγγελματικούς σου στόχους.