Τα ζώδια, με τήν Αθηνά Πίνη

 

 

 

Ονομάζομαι Αθήνα Πίνη και σπούδασα αστρολογία στην Αθήνα στη Σχολή Αστρολογίας Μεταφυσικής & Εναλλακτικών Θεραπειών Τυανεύς δίπλα στον Περικλή Καραμηνά, το σπουδαίο πρωτοπόρο  δάσκαλο αστρολογίας και συγγραφέα. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών μου δίδαξα κι εγώ στη σχολή.

Το ταλέντο μου στην αστρολογία ήταν έμφυτο.

Ασκώ το επάγγελμα του αστρολόγου τα τελευταία 5 χρόνια.

Μπορείτε να με βρίσκετε στο instagram Athina_pini , στην επαγγελματική μου ιστοσελίδα athenastro” και στο τηλέφωνο 6980556919

 

 

1ου δεκαημέρου: Η πανσέληνος που πέρασε έβαλε σε πολλούς από εσάς εμπόδια που θα ξεπεραστούν μέρα με την μέρα.
2ου δεκαημέρου: Έχετε περισσότερη εύνοια στα σχέδια και στα οικονομικά μέχρι την άλλη εβδομάδα.
3ου δεκαημέρου:θετικές όψεις σχηματίζει η σεληνη σε εσάς ειδικά 1-2 του μήνα.

 

1ου δεκαημέρου: Έχετε εύνοια διότι ο Δίας που είναι ευεργέτης πλανήτης είναι στο ζώδιο σας ακόμη και ανάδρομος Δίας λειτουργεί κάποια χρήματα που δεν σας είχαν δοθεί θα έρθουν μέχρι 4-5 του μήνα .2ου δεκαημέρου: θα ξεκαθαρίσετε καλύτερα μια συνεργασία που θέλετε να βάλετε μπροστά.3ου δεκαημέρου:κάποια οικονομικά θέματα σας ταλαιπωρούν αλλά ο Δίας θα πιάσει και το δικό σας δεκαήμερο και θα φέρει ανάσες.

1ου δεκαημέρου: Η διάθεση σας αρχίζει και φτιάχνει και έχετε κέφι να βγει από μέσα σας ο κοινωνικός δίδυμος.2ου δεκαημέρου: Χαμήλωσε τους τόνους μέσα στο σπίτι και προσπαθήστε να  είστε εντάξει στις υποχρεώσεις σας.3ου δεκαήμερου: Οι δίδυμοι του τρίτου δεκαημέρου  μπαίνουνε σε μία τροχιά αλλαγών που θα τους φέρει πολύ ωραία πράγματα από τη νέα χρονιά σκέφτεται τη ζωή τους πιο χαρούμενά πιο όμορφα και πιο συλλογικά.

 

1ου δεκαήμερου: Η πανσέληνος που ήρθε σας τάραξε λίγο γιατί ήτανε στο δίδυμο και έβγαλε πολλά στη φόρα το καλό που έχετε να κάνετε είναι να μην ασχοληθείτε με κουτσομπολιά. 2ου δεκαημέρου: Αγάπη πολύ θα δώσετε στα άτομα που είναι γύρο σας και έρχονται και όμορφα Χριστούγεννα για εσάς του 2ου δεκαημέρου: 3ου δεκαημέρου: Μην αφήνετε τίποτα να πέσει κάτω διότι δεν μπορεί μια ζωή να βγαίνετε εσείς ο φταίχτης από κάποια κατάσταση .

 

1ου δεκαημέρου:Όμορφα τα πράγματα για εσάς με διαφορα δώρα από αύριο κιόλας 30 του μήνα μέχρι 5 να αναμένετε. 2ου δεκαημέρου: Προσοχή στα ερωτικά. Μην σας πιάσει αλαζονεία. 3ου δεκαημέρου:Δώστε σημασία στην οικογένεια σας όσοι έχετε η υπόλοιποι στις σπουδές.

 

1ου δεκαημέρου:Πολλές ιδέες σας έχουν έρθει στο μυαλό αλλά θα τα ζυγίζετε παρά πολύ αυτή την εβδομάδα.2ου δεκαημέρου:Προσοχή πως θα μιλήσετε στα άτομα που σας έχουν ανάγκη. Όσο εργασία και να έχετε ρίξτε τους τόνους.3ου δεκαημέρου: Η τυχεροί !!! Αυτή την εβδομάδα ίσως έρθει για εσάς νωρίτερα ο Άγιος Βασίλης!

 

1ου δεκαημέρου: Θα απολαύσετε έναν έρωτα πολύ όμορφο και μπορείτε να το κρατήσετε στην ζωή σας άμα διαχειριστείτε σωστά την κατάσταση. 2ου δεκαημέρου:Αγάπη για αγορές και μανια για κατανάλωση θα έχετε όλοι αυτή την εβδομάδα αλλά κάντε ενα διάλυμα έστω στον ευατο σας λίγη ηρεμία. 3ου δεκαημέρου: Πολλά τρέχουν και εσείς μαζί μετά της 6 του μήνα παίρνετε ανάσες.

 

1ου δεκαημέρου: Το μυαλό σας είναι πολύ σκοτεινό και όλο αυτό σας ρουφάει όλοι την δύναμη προσπαθήστε να βάλετε τα πράγματα στο μυαλό σας σε μια σειρά.2ου δεκαημέρου: Μην ανακατεύστε σε τσακωμούς που δεν αγγίζουν εσάς μόνο και μόνο για να είστε ο ήρωας.3ου δεκαημέρου:Σιγά σιγά αρχίζετε να βλέπετε τα πράγματα πιο αισιόδοξα αυτή την εβδομάδα.

 

1ου δεκαημέρου: Μην αφήνετε εκκρεμότητες ανοιχτές αυτή την εβδομάδα γιατί έχετε όλα τα εφόδια να τα πραγματοποιήσετε όλα. 2ου δεκαημέρου:πείτε όχι σε ότι έχει να κάνει με την ηρεμία σας είστε σε διαδικασία που ξανά γεννιέστε πολύ διαφορετικά. 3ου δεκαημέρου:ένας έρωτας σας παίρνει το μυαλό και αυτό σας έλειπε αρκετά.

 

1ου δεκαημέρου: Κάποια εκκρεμότητα που έχετε αφήσει ανοιχτεί θα σας χτυπήσει την πόρτα αυτή την εβδομάδα.2ου δεκαημέρου:Δεν παρατάτε τα όπλα η εργασία που κάνετε τώρα σας φέρει πολλά εφόδια.3ου δεκαημέρου: Πείτε όχι σε άτομα που θέλουν να σας ρουφήξουν την ενέργεια. Βαλτε όρια που μόνο εσείς ξέρετε.

 

1ου δεκαημέρου: Είστε έξω από τα νερα σας αυτή την εβδομάδα και κάποια λεκτικά λαθοι δεν θα λείψουν διότι όλα τα δεκαήμερα θέλετε να κάνετε πράγματα δημιουργικά.2ου δεκαημέρου: πολύ διασκέδαση, έρωτες, δουλειά , όλα τα έχει το προγραμμα.3ου δεκαημέρου: Δεν σας ενδιαφέρουν τόσο τα ερωτικά παρά να βγαίνετε και να περνάτε όμορφα και η εργασία σας αυτή την εβδομάδα.

 

1ου δεκαημέρου: Τα πράγματα αρχίζετε να τα βλέπετε με άλλο ματι χαρούμενα και αισιόδοξα.2ου δεκαημέρου:Κάποιο τέλος θα μπει που θα είναι μόνο για το καλό σας. Είναι μπροστά τα καλύτερα και το ξέρετε μην μένετε σε τοξικές καταστάσεις.3ου δεκαημέρου: Αυτή την εβδομάδα θα αγαπήσετε πολύ τον ευατο σας και αυτό θα βγει παρά έξω . Αυτή η εβδομάδα είναι πολυ ευεργετική.