Τα ζώδια, με την Αθηνά Πίνη

Από τις 25 του μηνός ο Άρης που ήτανε στο ζώδιο του  σκορπιoύ  σε ένα ζώδιο νερό που έκανε υπόγειες κινήσεις και έφερε τσακωμούς μπαίνεις στο ζώδιο του Τοξότη τις 26 του μήνα για να μας φέρει το χαμόγελο και την αισιοδοξία και την χαρά πάλι μέσα μας.

 

 

 


ΚΡΙΟΣ

1ο δεκαήμερο: Μια ωρίμανση έρχεται σε σας από τους δεσμούς της σελήνης που είναι στον άξονα Ζυγού και Κριού και να περιμένετε μέχρι της 28 κάτι να ξεκαθαρίσει στα κληρονομικά, οικονομικά και επαγγελματικά σας

2ο δεκαήμερο: Μέσα στα νεύρα και αυτή την εβδομάδα, θα είστε μόνο που αυτά τα νεύρα θα είναι παραγωγικά θα μπορέσετε να κάνετε πράγματα. Πρόσεξε τους καυγάδες στο σπίτι .

 3ο δεκαήμερο: Είστε έτοιμοι να ανοίξετε τα φτερά σας και να κάνετε ότι θέλετε πραγματικότητα μέχρι τις 29 του μηνός γιατί σας έχει πιάσει ο Δίας που είναι ο ευεργέτης πλανήτης οικονομικά, ερωτικά, επαγγελματικά

 

ΤΑΥΡΟΣ

1ο δεκαήμερο: Εσείς οι ταύροι του πρώτου δεκαήμερου ξεκαθαρίζετε πράγματα ξεκαθαρίζετε σχέσεις κάνετε νέες αρχές έχετε κλείσει πονεμένες ιστορίες και πάτε δυναμικά προς το καλύτερο.

2ο δεκαήμερο: Μην σπάσετε το κεφάλι σας με πράγματα που δεν σας  αφορούν μέχρι 27 του μήνα

3ο δεκαήμερο: Ο ερωτικός τομέας θα είναι αυτός που θα σας τραβήξει την προσοχή και ίσως γίνουνε κάποια λαθάκια γιατί ο Τοξότης που θα είναι στον Άρη   θα είναι απέναντι από τον Ταύρο οπότε  θα γίνουν κάποια λεκτικά λαθάκια να κοιτάξετε να  τα τακτοποιήσετε γρήγορα .

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

1ο δεκαήμερο: Είστε μια φάση που τα βλέπετε όλα πολύ καλύτερα και πολύ πιο αισιόδοξα τα φορτία του κρονου  έχουν περάσει από πάνω σας.
2ο δεκαημέρου: Προσοχή σε ό,τι έχει να κάνει με την προσωπική σας ζωή μέχρι τέλος εβδομάδας.
3ο δεκαήμερο: Η καλύτερη περίοδος για σας τους τρίτου δεκαημέρου με πολλές προτάσεις για δουλειές για καλοπέραση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

1ο δεκαήμερο: Μια στεναχώρια και μια θλίψη σε έχει πιάσει μέσα σας αλλά από τις 28 και μετά θα αρχίσει να περνάει και θα νιώθετε ότι μπορεί να χάσετε κάτι αλλά ήταν για καλό.
2ο δεκαημερο: Σε πολύ καλύτερη  φάση από το πρώτο δεκαήμερο είστε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου καρκινάκια εσείς ευνοούν πάρα πολύ οι όψεις που γίνονται τώρα και μπορείτε να κάνετε και ένα ταξίδι που ονειρεύεστε
3ο δεκαήμερο: Είστε σε μια φάση που ψάχνετε να βρείτε τον εαυτό σας από το νέο μήνα θα είναι καλύτερα τα πράγματα.

 

ΛΕΩΝ

1ο δεκαήμερο: Τα λιοντάρια αρχίζετε και παίρνετε ανάσες και νιώθετε πιο καλά με την ψυχολογία σας. Κάποια έκπληξη κάτι  που θα σας κάνει να χαρείτε πάρα πολύ να το περιμένετε μέχρι της 29 του μήνα.

2ο δεκαήμερο: Προσέξτε πάρα πολύ την ένταση στη δουλειά και να μην ξεσπάσετε  πάνω στο επάγγελμα σας ή μέσα στην οικογένειά σας.

3ο δεκαημέρου: Τα πιο τυχερά παιδιά του τρίτου δεκαημέρου. Να περιμένετε και τον Άρη να σας αγγίξει όπως αγγίξει τον ταύρο θα σας φέρει χρήματα θα σας σας φέρει χαρά στη ζωή αισιοδοξία μόνο  προσέξτε μη γίνετε αλαζόνες.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

1ο δεκαήμερο: Προσέξτε τι λέτε και τι κάνετε γιατί τα πράγματα θα γυρίσουνε Τούμπα και μπορεί να βρεθείτε στη μέση οπότε να κρατάτε μια ισορροπία.

2ο δεκαημέρο: Τα πράγματα γίνονται καλύτερα συνεργασία σας για σας και κοντά στις 26 με 27 παίρνετε μία χαρά από έναν προϊστάμενο σας .

3ο δεκαήμερο: Θα δώσετε πάρα πολλή σημασία στην οικογένειά σας γιατί αυτό το καιρό θα χρειαζόνται πάρα πολύ μέχρι της 29 του μηνός μετά θα σας έκπληξη  κάτι ερωτικό .

 

ΖΥΓΟΣ

1ο δεκαήμερο: Τα πράγματα έχουνε φτιάξει εκπληκτικά για σας και η ζωή σας έχει  ανοίξει  έχει φέρει δώρα και θα σας φέρει κι άλλα προσοχή μόνο στις παγίδες από φίλους .

2ο δεκαήμερο: Προσοχή μέσα στην οικογένεια σε καυγάδες λεκτικούς.

3ο δεκαήμερο: Μια πολύ ωραία εβδομάδα ανοίγεται μπροστά σας και ένας ωραίος μήνας επίσης που θα σας δώσει δύναμη και αυτοπεποίθηση.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

1ο δεκαήμερο: Όσοι είναι σε  δίλημμα οικονομικά  και επαγγελματικά δεν είναι καιρός ακόμα να κάνουνε τίποτα γιατί μπορεί να πέσουν σε παγίδες και σε υποσχέσεις που δεν θα κρατηθούν.

2ο δεκαήμερο: Να προσέχετε πάρα πολύ την φήμη σας και τώρα με τον Άρη στο Τοξότη οτι ταξίδι κάνετε να το προσέχετε διπλά και τριπλά.

3ο δεκαήμερο. Εδώ τα πράγματα είναι πάρα πολύ σκούρα έχετε μπερδέψει το μυαλό σας πάρα πολλά ο Πλούτωνας και ο Κρόνος σας χτυπάει σε εισαγωγικά ακόμα μέχρι να μάθετε να ξεχωρίζετε καταστάσεις και να γίνεται πιο υπεύθυνη σε πολλά πράγματα και ανεξάρτητη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

1ο δεκαήμερο: Σε μια πολύ όμορφη φάση μπαίνετε οι Τοξότες. Ο Αρης θα σας ευνοήσει πάρα πολύ  και σε επαγγελματικά και στα οικονομικά και κάποια σχέση μπαίνει στα σκαριά

2ο δεκαήμερο: Προσοχή μέχρι τις 27 του μηνός επάνω στην καλοπέραση σας που σας ευνοεί ο Άρης. Μην έχετε Μπλεξίματα η μην  δανείσετε η μην  δανειστείτε.

 3ο δεκαήμερο: Ωραία ξεκινάει εβδομάδα για σας θα έχετε καλοπέραση η δουλειά σας πάει πάρα πολύ καλά και κάτι που θα αποκαλυφθεί θα είναι με το μέρος σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

1ο δεκαήμερο: Η εργασιοθεραπεία σας κάνει καλό γιατί δεν έχετε περάσει και πολλά καλά και από τις 29 και μετά παίρνετε κάποιες ανάσες κάνετε κάποια πράγματα για σας και δίνετε πολύ σημασία στον εαυτό σας και στην καλοπέραση.

 2ο δεκαήμερο: Οι Αιγόκεροι του δευτέρου δεκαημέρου είναι πάρα πολύ καλά είναι πάρα πολύ ανεβασμένοι ζούνε τη ζωή τους και ξέρουν τι πραγματικά θέλουν.

3ο δεκαήμερο: Προσοχή στην εργασιοθεραπεία μην έχετε υπερκόπωση, κάντε ένα διάλειμμα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

1ο δεκαήμερο: Αγαπάτε πιο πολύ τον εαυτό σας και πατάτε πιο καλά στα πόδια σας . Αυτό που περιμένατε χρόνια για  κάτι καλό στα επαγγελματικά θα γίνει μέχρι τις 29 ή πρώτη του μηνός.

2ο δεκαήμερο: Πρόσεξε τις εντάσεις με φίλους και με τον  τον ερωτικό σας ή την ερωτική σας σύντροφο για να μην γίνει κάποιος καυγάς.

3ο δεκαήμερο: Οι Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου είναι οι πιο τυχεροί έχουνε ήδη πατήσει στα πόδια τους ξέρουνε τι θέλουνε και έχουνε βγάλει τους τοξικούς ανθρώπους από τη ζωή τους.

.

ΙΧΘΕΙΣ

1ο δεκαήμερο: Είστε σε μία φάση στη ζωή σας που αξιολογείτε πράγματα και βλέπετε τη ζωή πιο αισιόδοξα και θα κυνηγήσετε το επαγγελματικό σας κομμάτι.

2ο δεκαήμερο: Το ίδιο με το πρώτο δεκαήμερο μπορώ να πω είχατε παραμελήσει πάρα πολύ το επαγγελματικό σας κομμάτι οπότε θα το κυνηγήσετε πάρα πολύ. Κάποια άτομα όμως θα σας ζητούν βοήθεια και θα πρέπει να είσαι στο πλευρό τους.

3ο δεκαήμερο: Έχετε Αναγεννηθεί από τις στάχτες σας νιώθετε πάρα πολύ καλά με τον εαυτό σας και νιώθετε μια περίεργη τύχη.  Αυτό θα κρατήσει μέχρι αρχές Δεκέμβρη .