Τα 4 ζώδια που θα έρθουν αντιμέτωπα με προκλήσεις την Άνοιξη 2024.

Κριός

Κριέ μου, καλό θα είναι να κάνεις αυτό που ήδη ξέρεις καλύτερα: να βασιστείς απόλυτα στις δικές σου δυνάμεις και ταλέντα. Τα προσωπικά και τα επαγγελματικά σου τίθενται σε κρίση όσο ασχολείσαι με ενέργειες από τις οποίες το τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται από τρίτους. Όπως καταλαβαίνεις ή άνοιξη σου φέρει ανατροπές από το εξωτερικό περιβάλλον, όπου ο Μάρτης σε αναγκάζει να αποχωριστείς μία συνεργασία ή έναν σημαντικό άνθρωπο, όμως ο Απρίλης θα σε αποζημιώσει με νέες ευκαιρίες.

 

Ζυγός

Κρατάς τον εαυτό σου πίσω όσο προσκολλάσαι σε ιδέες και ιδανικά που υποστήριζες μα πλέον δεν σε εξυπηρετούν. Η μοναξιά θα γίνει ο καλύτερός σου φίλος, Ζυγέ μου, μέσα στην άνοιξη, ωθώντας σε προς αποχωρισμούς στα προσωπικά ή ακόμη και τα επαγγελματικά. Έχε πίστη, όμως, γιατί ο Απρίλης μέσα από κάποιες ανατροπές θα σου γνωρίσει τους κατάλληλους ανθρώπους που θα σε εμπνεύσουν και θα σε κινητοποιήσουν για να βγεις από τα όποια αδιέξοδα έχουν προκύψει.

 

Καρκίνος

Είναι πολύ λογικό να αισθάνεσαι ανασφάλεια και στρες, Καρκίνε, αφού αυτό που κατατάσσεις ως πιο σημαντικό στη ζωή σου, πλέον περνά τεράστια κρίση: οι βάσεις σου, το σπίτι και η οικογένεια. Τα περισσότερα εμπόδια είναι προϊόν της δικής σου προσκόλλησης σε συνήθειες και άτομα που σου είναι οικεία, όμως το σύμπαν σε προτρέπει να δοκιμάσεις κάτι νέο και να πάρεις τη ζωή στα χέρια σου. Η άνοιξη είναι μία ιδιαίτερα φιλόδοξη περίοδος που απαιτεί προσωπικές θυσίες και ριζικές αλλαγές.

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, γνωρίζουμε όλοι ότι η καριέρα και η κοινωνική σου εικόνα είναι ζωτικής σημασίας για εσένα, όμως η άνοιξη σε καλεί να αφιερώσεις χρόνο κι ενέργεια στο σπίτι, την οικογένεια και τον εσωτερικό σου κόσμο. Αν οι βάσεις σου δεν είναι υγιής, πώς περιμένεις να κάνεις μία δυνατή καριέρα που θα την ευχαριστηθείς με όλο σου το είναι; Οι άνθρωποι γύρω σου είναι πρόθυμοι να σε υποστηρίξουν σε όποια εργασιακή ανατροπή εμφανιστεί. Μην ντραπείς να ζητήσεις υποστήριξη, αυτά συμβαίνουν σε όλους!