Συλλήψεις σε Πρέβεζα και Άρτα για ναρκωτικά.

 

Συνελήφθη στην Πρέβεζα ημεδαπός για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και όπλων
Καλλιεργούσε σε γλάστρες δενδρύλλια κάνναβης

Συνελήφθη χθες (13-02-2024) το πρωί σε περιοχή της Πρέβεζας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκεδικογραφία για τα αδικήματα της κατοχής και καλλιέργειας ναρκωτικών και οπλοκατοχής.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφορίας, διαπιστώθηκε ότι ο κατηγορούμενος καλλιεργούσε σε γλάστρες στον προαύλιο χώρο της οικίας του, οκτώ δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 7 εκατοστών.
Ακόμη, κατά την έρευνα στο σπίτι του, στην οποία συμμετείχε και ο αστυνομικός σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών «EVELIN», βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
 δύο μαχαίρια,
 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 7,6 γραμμαρίων και
 45 ναρκωτικά δισκία.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας.

Συνελήφθη ημεδαπός στην Άρτα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών

Συνελήφθη χθες (13-02-2024) το απόγευμα στην Άρτα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
Ειδικότερα, ο κατηγορούμενος εντοπίστηκε στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών ότι κατέχει και διακινεί ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης και κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν:
 συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 486 γραμμαρίων,
 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,
 πλαστικός δοσομετρητής με υπολείμματα ακατέργαστης κάνναβης και
 ένα κινητό τηλέφωνο.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.