Ποδοσφαιρικός αγώνας για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου στην Πρέβεζα

Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου η 15η Φεβρουαρίου και  οι μικροί ήρωες και οι μικρές ηρωίδες  που στην πιο τρυφερή ηλικία κλήθηκαν να παλέψουν και να κερδίσουν τον αγώνα για τη ζωή, γίνονται μεγάλοι και μας δίνουν μαθήματα  ελπίδας, πίστης , αγάπης και αισιοδοξίας.

Ο παιδικός καρκίνος   μπορεί να βρίσκεται  πολλά χιλιόμετρα  μακριά μπορεί όμως να  χτυπήσει και τη διπλανή ή ακόμη και τη δική μας πόρτα , ωστόσο  πλέον μπορεί να νικηθεί.

Ο Δήμος Πρέβεζας στέλνοντας το δικό του μήνυμα  αλληλεγγύης και αισιοδοξίας στα παιδιά και τις οικογένειες τους   συμμετέχει  με μεγάλη χαρά  στη διοργάνωση και υποστηρίζει τον ποδοσφαιρικό αγώνα  που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή  25 Φεβρουαρίου και ώρα 11 .00 στο Δημοτικό Στάδιο  Πρέβεζας “Αθανασία Τσουμελέκα” μεταξύ  του Ionios Athletik  Club και του Α.Σ  Νικόπολη.

Ο αγώνας διεξάγεται στο πλαίσιο της 11ης Αγωνιστικής Πρωταθλήματος Β’ Ε.Π.Σ Πρέβεζας-Λευκάδας  ενώ τα έσοδά του θα διατεθούν σε σύλλογο κατά του παιδικού καρκίνου.

Στις 25 Φεβρουαρίου παίζουμε και σκοράρουμε για τα παιδιά που πρέπει να κερδίσουν  τη ζωή και να  βάψουν με χρώμα τα όνειρά τους.