Οριστική λύση για τα χρέη των ΤΟΕΒ

Με σημερινή του ανακοίνωση ο Βουλευτής Πρεβέζης Σπύρος Κυριάκης ανακοίνωσε  την ρύθμιση των οφειλών των ΤΟΕΒ και την ένταξη τους στο πρόγραμμα  ενεργειακού συμψηφισμού “Απόλλων”.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου:

Ευχάριστα νέα για τον αγροτικό τομέα του νομού μας, καθώς με τα τελευταία μέτρα στήριξης των αγροτών που ανακοίνωσε την Παρασκευή από το βήμα της βουλής, ο πρωθυπουργός μας, Κυριάκος Μητσοτάκης, ρυθμίζονται με 10ετή άτοκη ρύθμιση οι οφειλές
των Τοπικών Οργανισμών Εγγείων Βελτιώσεων (ΤΟΕΒ) προς τους προμηθευτές ηλεκτρικής ενέργειας, ενώ παράλληλα εντάσσονται στο μεγαλύτερο πρόγραμμα ενεργειακού συμψηφισμού στη χώρα «Απόλλων».
Με αυτόν τον τρόπο, δίδεται ένα οριστικό τέλος στην ταλαιπωρία που υφίστανται οι καλλιεργητές του νομού μας, οι οποίοι επί σειρά ετών αγωνιούσαν για τα αυτονόητα, όπως εάν θα μπορούν να καλύπτουν τις ανάγκες τους για ηλεκτρική ενέργεια, ώστε να μπορούν να ποτίσουν τις καλλιέργειές τους.
Τα μέτρα αυτά, είχαν συζητηθεί και τεθεί ως αιτήματα από τον βουλευτή Πρεβέζης, κ. Σπυρίδωνα Κυριάκη, σε σχετική συνάντηση που είχε πραγματοποιηθεί με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Σκυλακάκη, στις αρχές του Νοεμβρίου ’23 και πλέον
αποτελούν πολιτική δέσμευση της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, μέσω της επίσημης ανακοίνωσής τους από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.
Η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός αποδεικνύουν εμπράκτως πως στέκονται δίπλα στους αγρότες και το έμψυχο δυναμικό του πρωτογενούς τομέα εν γένει, στηρίζοντας δράσεις που προάγουν την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
Βουλευτής Ν. Πρέβεζας