Ο Καπετάν Μιχάλης στο CINE ΟΑΣΗ !

Το εμβληματικό μυθιστόρημα του Νίκου Καζαντζάκη, ”Ο Καπετάν Μιχάλης” σε σκηνοθεσία Κώστα Χαραλάμπους, με τον Αιμίλιο Χειλάκη, από Πέμπτη 04 Ιανουαρίου στο Cine Όαση Πρέβεζα.
📌Πέμπτη 04 Ιανουαρίου 18:30 – 21:30
📌Παρασκευή 05 Ιανουαρίου 18:30 – 21:30
📌Κυριακή 07 Ιανουαρίου 18:30 – 21:30
📌Δευτέρα 08 Ιανουαρίου 18:30 – 21:30
📌Τρίτη 09 Ιανουαρίου 18:30 – 21:30
Εισιτήρια διατίθενται μόνο από το ταμείο του κινηματογράφου πριν την έναρξη της προβολής

ΥΠΟΘΕΣΗ

Κρήτη 1889, η χρονιά της επανάστασης. Κεντρικός ήρωας είναι ο Καπετάν Μιχάλης, ένας ασυμβίβαστος Κρητικός, μαυροντυμένος και αξύριστος ωσότου ελευθερωθεί η Κρήτη. Τη στιγμή όμως που συναντά την Εμινέ, γυναίκα του αδελφοποιητού του, Νουρήμπεη, τον κυριεύει ένας δαίμονας. Ο πειρασμός δεν τον αφήνει σε ησυχία και τον αποσπά από αυτό που θεωρεί ιερό καθήκον, την απελευθέρωση της Κρήτης από τους Τούρκους. Γρήγορα τα πράγματα περιπλέκονται και μια νέα εξέγερση ξεσπά, η οποία θα αλλάξει για πάντα τις ζωές όλων των ηρώων. Το πλέον ευπώλητο μυθιστόρημα του Νίκου Καζαντζάκη, «Ο Καπετάν Μιχάλης» ζωντανεύει για πρώτη φορά στην μεγάλη οθόνη με τον Αιμίλιο Χειλάκη να ερμηνεύει τον ομώνυμο ήρωα.

 Μία υπερπαραγωγή που αναπαριστά πιστά την εποχή  με γυρίσματα σε όλο το εύρος της Κρητικής τοπιογραφίας, που επιχειρεί να διαδώσει εντός και εκτός συνόρων το αέναο Κρητικό φρόνημα για ελευθερία και αυτοδιάθεση.

ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ

 

Σκηνοθεσία: Κώστας Χαραλάμπους
Σενάριο: Κώστας Χαραλάμπους
Ηθοποιοί: Αιμίλιος Χειλάκης, Αλέκος Συσσοβίτης, Λουκία Μιχαλοπούλου, Τζένη Καζάκου, Παναγιώτης Μπουγιούρης, Σπύρος Μπιμπίλας, Γιάννης Συλιγνάκης, Μάνος Ιωάννου, Γεράσιμος Σοφιανός, Στράτος Χρήστου, Κυριακή Γάσπαρη, Γιώργος Γαρνάβος, Δημήτρης Χαβρές, Νίκος Αναστασόπουλος, Γιώργος Γεροντιδάκης
Διάρκεια: 160 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2023
Χρονολογία παραγωγής: 2023
Είδος ταινίας: ΔΡΑΜΑ
Χώρα παραγωγής: ΕΛΛΑΔΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 15 ΕΤΩΝ