Ο Διονύσης Ζάχος παρουσιαστής στη μεγάλη με άρματα παρέλαση του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας

Κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια… Η σχέση Δηλαδή του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας με τον γνωστό Καλλιτέχνη-Μίμο Διονύση Ζάχο.

Ο Διονύσης εκτός από εξαίρετος μίμος είναι και… μυημένος στην Αποκριάτικη τρέλα, το χιούμορ, το κέφι, τη ζωντάνια και τη χαρά που προσφέρει το Μεγαλύτερο Καρναβάλι στη Βορειοδυτική Ελλάδα τόσο από πλευράς εκδηλώσεων όσο και συμμετοχών, το Καρναβάλι που διοργανώνει στην Πρέβεζα, το Καρναβαλικό Κομιτάτο.

Ο Διονύσης είναι… ζωηρό παιδί και φέτος αναμένεται να το… τερματίσει και να σκορπίσει κέφι, χαρά και γέλιο στον κόσμο που κατά χιλιάδες θα βρεθεί στη νύμφη του Αμβρακικού, την Πρέβεζα.

Το Καρναβάλι του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας είναι μοναδικό σαν δακτυλικό αποτύπωμα και τη Μεγάλη με άρματα παρέλαση του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας το Σάββατο 16 Μαρτίου θα παρουσιάσει ο Διονύσης Ζάχος που είναι βέβαιο, είναι δεδομένο ότι θα καταπλήξει τα πλήθη!

Ένα Τιτανοτεράστιο Καρναβάλι, έχει έναν Τιτανοτεράστιο Παρουσιαστή!

Το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας και τα δεκάδες χιλιάδες “Καμάρια του” που είτε ήδη έχουν πάρει θέση, είτε είναι καλωσορίζουν τον Διονύση στην Αποκριάτικη-λόγω Κομιτάτου-Πρωτεύουσα της Ηπείρου, την Πρέβεζα.

Καλή Αποκριά, Καλό Καρναβάλι σε όλους και σε όλες!