Νέο Διοικητικό συμβούλιο στον Πας Πρέβεζα.

“Λευκός” καπνός στη Γενική Συνέλευση του ΠΑΣ Πρέβεζα – Αυτό είναι το νέο Δ.Σ .

Ο ΠΑΣ Πρέβεζα μετά από μια χαμένη χρονιά χωρίς αγωνιστική δραστηριότητα στο πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας 2023-24, προχώρησε σε Γενική Συνέλευση για το μέλλον της σήμερα 17 Απριλίου και ώρα 19:00 στα Γραφεία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πρέβεζας – Λευκάδας .

 

“Λευκός” καπνός βγήκε τελικά, αφού αναδείχθηκε νέο Δ.Σ, ώστε η ομάδα να ετοιμαστεί τόσο Διοικητικά αλλά και αγωνιστικά για την σεζόν που έρχεται στο πρωτάθλημα της Β ΕΠΣ. Το νέο Δ.Σ θα αποτελείται από 8 άτομα, Γιάννης Τσότας, Σπύρος Ρεκατσίνας, Ντίνος Τσόκος, Γιώργος Ράμμος, Αποστόλης Παλάντζας, Σωτήρης Πατακιάρας, Σπύρος Τσάκης και Νίκος Λαμπρακούλης, ενώ πρόεδρος θα είναι ο Γιάννης ο Τσότας.

Ο κ. Σπύρος Ρεκατσίνας, σαν παλιός πρόεδρος της ομάδας, πήρε πρώτος το λόγο: “Αυτοί που μαζευτήκαμε σήμερα είναι ο κόσμος του ΠΑΣ Πρέβεζα, γιατί όλη τη χρονιά και στα καφενεία ακούστηκαν ότι υπήρχαν πολλοί “μνηστήρες” , τελικά ίδια πρόσωπα βλέπω και φέτος με κάνα δυο διαφοροποιήσεις. Πέρυσι η ομάδα δεν κατέβηκε, αφού μετά από 3 συνελεύσεις δεν βγήκε άσπρος καπνός. Ο ΠΑΣ Πρέβεζα ξεκινάει πάλι από την αρχή, οπότε πρέπει ουσιαστικά να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε ώστε η ομάδα να είναι εκεί που της αξίζει γιατί πρωτάθλημα τοπικό Α κατηγορίας χωρίς τον ΠΑΣ Πρέβεζα, είναι σαν να μην γίνεται πρωτάθλημα. Κάναμε κάποιες συζητήσεις με κάποιους ανθρώπους που ενδιαφέρονται πραγματικά να ασχοληθούν με τον ΠΑΣ Πρέβεζα, να συμμετέχουν ενεργά και είμαστε ανοιχτοί και σε όποιον άλλον θέλει να συμμετέχει στο συμβούλιο μας. Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι, όσο περισσότεροι τόσο καλύτερα. Το βασικό είναι το καλό του ΠΑΣ Πρέβεζα, δεν κοιτάμε το καλό το δικό μας. Κάποια στιγμή θα κάνουμε τις αρχαιρεσίες να δούμε ποιος θα αναλάβει το κάθε πόστο, ώστε να μπορέσει να ξεκινήσει ο προγραμματισμός για την επόμενη χρονιά. Για να μπορέσει να ανεβεί η ομάδα στο Α τοπικό, να μπορέσει να κρατηθεί εκεί πέρα, να κάνει μια υποδομή, ώστε κάποια στιγμή να παλέψει να πάει στη Γ Εθνική και να μην είναι ασανσέρ, να μην ανεβοκατεβαίνει κατηγορίες.  Το πλάνο είναι  η ομάδα να απαρτίζεται από δικά μας παιδιά, μέσα από την Πρέβεζα, με μικρά παιδιά με προγραμματισμό, για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε και να μην έχουμε τους γυρολόγους και μας στοιχίζουν ένα σωρό λεφτά και στο τέλος ουσία μηδέν. Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε και ακαδημίες του ΠΑΣ Πρέβεζα. Εμάς όσο χρήματα χρειαστούνε για το συγκεκριμένο πλάνο θα τα βάλουμε, δεν έχουμε κανένα θέμα σε αυτό. Δε χρωστάμε τίποτα, , δεν έχουμε πουθενά ανοιχτά μέτωπα, είμαστε καθαροί, η ομάδα είναι στο Μητρώο, η ομάδα έχει τάξη. Ξεκινάμε από την αρχή. Από ότι είδα οι εγκαταστάσεις στο γήπεδο βελτιώνονται. Ξεκινάει και το βοηθητικό και το χόρτο πλέον ξαναβλέπω γίνεται πάλι πράσινο, τα καθίσματα έχουν μπει οπότε μας λείπει η σκεπαστή. Είναι ένα θέμα που πρέπει να το τρέξουμε με τη Δημοτική Αρχή για να μπορέσουμε να μπει ένα σκέπαστρο και να είμαστε καλυμμένοι.

Ο κ. Χρήστος Τσόκος ανέφερε την δήλωση του προέδρου της Νικόπολης, που έδειξε ενδιαφέρον να βοηθήσει τον ΠΑΣ Πρέβεζα, ενώ αναφέρθηκε και στο ενδιαφέρον της ακαδημίας του Ιόνιου ότι είναι διαθέσιμοι να δώσουν και παίχτες στον ΠΑΣ Πρέβεζα  για να βοηθήσουν την κίνηση αυτή που γίνεται. Από την Ένωση, έμαθα, οι γονείς πήραν απόφαση να μην δώσουν σε καμία ομάδα κανένα παίχτη, πρόσθεσε. Ελάτε λοιπόν σε επαφή, για να βρείτε και παίχτες, που αυτοί θα φτιάξουν τον κορμό, που με 2-3 προσθήκες από παλιούς παίχτες, να μπορεί σιγά σιγά να σταδιοδρομήσει.

Το πρώτο πλάνο είναι να βρούμε προπονητή, πρόσθεσε ο κ. Ρεκατσίνας και να ξεκινήσουμε με τους χορηγούς. Ο καθένας θα αναλάβει ένα ρόλο. Θα ασκήσουμε πίεση και στον Δήμο.

Σαν εκπρόσωπος της Ιόνιας ακαδημίας είπε ο κ. Χρήστος Ντούρος, είμαστε διατεθειμένοι να βοηθήσουμε τον ΠΑΣ Πρέβεζα με οτιδήποτε θέλει, με γνώσεις, με υλικό, με παιδιά. Τον πρώτο λόγο τον έχει ο ΠΑΣ Πρέβεζα.

Αυτό είναι και το σωστό πρόσθεσε ο κ. Ρεκατσίνας. “Πρέπει όλες οι ομάδες που είναι δίπλα από τον ΠΑΣ Πρέβεζα, είναι ‘’δορυφόροι’’. Να μπορούνε τα παιδιά να παίξουν μια χρονιά στον ΠΑΣ Πρέβεζα, χωρίς να θέλω να προσβάλλω κανένα χωριό, αλλιώς είναι να φοράς την φανέλα του ΠΑΣ Πρέβεζα. Όλοι οι παίχτες ο ΠΑΣ Πρέβεζα τους έδωσε αξία και πήραν τα χρήματα στην πορεία. Αυτή τη στιγμή ποδοσφαιρικά, πρόσθεσε ο πρώην πρόεδρος, η Πρέβεζα υστερεί. Το ποδόσφαιρο είναι το 3 μη σας πω το 4 άθλημα στην πόλη μας, μετά το βόλεϊ, το μπάσκετ, το τένις. Κάποια στιγμή η Πρέβεζα ζούσε για να πάει μια Κυριακή στο γήπεδο. Υπήρχαν 3000 και 4000 στο γήπεδο και μετά μείναμε με 30. Πρέπει να φτιάξουμε ένα καλό κλίμα που αγαπάει ο κόσμος, για να ξαναεπιστρέψει ο κόσμος στο γήπεδο. Θεμέλια λοιπόν, βάσεις σωστές και ξεκινάμε από την αρχή”.

Το λόγο πήρε ο Πρόεδρος του νέου Δ.Σ του ΠΑΣ Πρέβεζα κ. Γιάννης Τσότας, ο οποίος δήλωσε: “΄Είναι τιμή μου που βρίσκομαι με τον κ. Ρεκατσίνα εδώ και με όλους εσάς. Έχω έρθει με μια σκέψη να βοηθήσω τον ΠΑΣ Πρέβεζα, όσα λεφτά χρειαστούνε εγώ θα είμαι παρών. Θέλω όλοι μαζί να ανεβάσουμε ψηλά την ομάδα. Θέλουμε βοήθεια από όλους και από τους παλιούς που είναι εδώ, γιατί εγώ δεν είμαι γνώστης σε αυτό το κομμάτι. Μου αρέσει το ποδόσφαιρο και θέλω να βοηθήσω”.

πηγη: gosports