Εύλογες απορίες από την μη βράβευση πρώην προέδρου της ΝΟΔΕ Νέας Δημοκρατίας Πρέβεζας.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Πρέβεζας της ΝΔ πραγματοποίησε, το Σάββατο 27 Ιανουαρίου, την ετήσια εκδήλωση κοπής της Βασιλόπιτας στο ξενοδοχείο «Μαργαρώνα».

Σύμφωνα με τους διοργανωτές αλλά και το ρεπορτάζ έγκυρων τοπικών ΜΜΕ, η εκδήλωση στέφτηκε με επιτυχία, λόγω της μεγάλης προσέλευσης φίλων και οπαδών του κυβερνώντος κόμματος αλλά και λόγω του κλίματος συσπείρωσης που απόπνευσε.
Αξιέπαινη  θεωρήθηκε και η πρωτοβουλία της βράβευσης παλαιών ΟΝΝΕδιτών που έλαβε χώρα κατά την διάρκεια της εκδήλωσης αλλά στιγματίστηκε από την προχειρότητα της επιλογής των προς βράβευση προσώπων.
Δικαίως αναγνωρίστηκε η μεγάλη προσφορά των αείμνηστων συναγωνιστών που άφησαν το αποτύπωμά τους στην Οργάνωση της Νεολαίας και δικαίως τιμήθηκαν η εν ζωή πρώην ΟΝΝΕδίτες.
Αδίκως όμως αποκλείστηκαν εμβληματικά στελέχη της ΟΝΝΕΔ με διαχρονική κομματική συνείδηση, άοκνη και ανιδιοτελής προσφορά στην μεγάλη δημοκρατική παράταξη.
Γιατί;
Από προχειρότητα και ανοργανωσιά ή από σκοπιμότητα;
Ποιός κρατάει τον μετρητή της αγωνιστικότητας;
Ποιός όψιμος Νεοδημοκράτης κρίνει,, συγκρίνει και απορρίπτει την  προσφορά πρώην  προέδρου την ΟΝΝΕΔ του νομού Πρέβεζας και μετέπειτα προέδρου ΝΟΔΕ και τον αποκλείει από την τιμητική διάκριση;

Μέγα ατόπημα των διοργανωτών που δίνει δικαιώματα και επιδέχεται πολλές ερμηνείες στην ήδη ιντρικογενή ατμόσφαιρα της γαλάζιας παράταξης στην Πρέβεζα.