Εκδήλωση την Κυριακή από τη Χορωδία “Ηχοχρώματα” στην ΟΑΣΗ.

Για τη ” Χορωδία του Χαρίτωνα” και όχι μόνο μίλησε ο Γρηγόρης Καραντινάκης στη Δημοτική Ραδιοφωνία
Ένα ταξίδι στην ελληνική επαρχία, αμέσως μετά την εγκαθίδρυση με πραξικοπηματικό τρόπο της κυβέρνησης Παπαδόπουλου στην εξουσία, κατόπιν των γεγονότων της 21ης Απριλίου θα κάνουμε την Κυριακή στις 7 το απόγευμα στο πολιτιστικό κέντρο του Δήμου Πρέβεζας με την εκδήλωση της χορωδίας Πρέβεζας “Ηχοχρώματα”.
Θα προβληθούν αποσπάσματα της κινηματογραφικής ταινίας “Η Χορωδία του Χαρίτωνα” και θα σχολιάσουν οι Γρηγόρης Καραντινάκης, σκηνοθέτης της ταινίας, Γιώργος Μακρής, σεναριογράφος της ταινίας, Δημήτρης Καλαντίδης, ιστορικός και κριτικός κινηματογράφου, Προέδρος της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών λεσχών Ελλάδας και ο Γιάννης Ρέντζος, διδάκτορας Πολιτιστικής Γεωγραφίας και συγγραφέας.
Στο στούντιο της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πρέβεζας και στην εκπομπή “Νωρίτερα δε γίνεται” με την Αθηνά Παππά, βρέθηκε η πρόεδρος της χορωδίας Ηχοχρώματα Τάσα Κόρρου, ενώ μίλησε τηλεφωνικά και ο σκηνοθέτης κ. Γρηγόρης Καραντινάκης.
Η κ. Κόρρου αναφέρθηκε στους στόχους του συλλόγου και στην προσπάθεια της διοίκησης για ξεχωριστές δραστηριότητες με βασικό μέλημα όλων να είναι η αγάπη για τον πολιτισμό.
Ο γνωστός σκηνοθέτης Γρηγόρης Καραντινάκης που δίνει σπάνια συνεντεύξεις αναφέρθηκε στην ταινία που απέσπασε δεκάδες διακρίσεις και στα διαχρονικά μηνύματα με επίκεντρο τον άνθρωπο αλλά και τα πλούσια συναισθήματα, όπως αγάπη, φόβο, ευχαρίστηση, απογοήτευση αλλά και χαρά .
Ο ίδιος μίλησε και για την πρόσφατη σκηνοθετική τηλεοπτική του δουλειά “Μετά τη φωτιά” σημειώνοντας ότι θίγει ένα θέμα δυστυχώς όχι άγνωστο προς εμάς αυτό της κακοποίησης. Μίλησε για το καλό και το κακό αλλά και για την τραγωδία της εξουσίας.
Η κ. Κόρρου ευχαρίστησε τους συντελεστές της εκδήλωσης που όπως είπε με μεγάλη προθυμία αποδέχθηκαν την πρόσκληση και απηύθυνε κάλεσμα σε όλους να παρακολουθήσουν την εκδήλωση της Κυριακής.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Πρέβεζας.
Πηγή :Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας