Δήμητρα Αηδώνη: Οι γυναίκες όπως στη ζωή, την οποία δημιουργούν, έτσι και στην πολιτική μπορούν να κάνουν θαύματα!

Η Δήμητρα Αηδώνη, γνωστή και καταξιωμένη δικηγόρος, υποψήφια της παράταξης «Δήμος της καρδιάς μας», διεκδικεί με αξιώσεις την εκλογή της στο Δημοτικό Συμβούλιο Πρέβεζας.

Μετά την πρόταση του Δήμαρχου Πρέβεζας Νίκου Γεωργάκου και τη παρότρυνση πολλών συμπολιτών της, αποφάσισε να ασχοληθεί για πρώτη φορά με τα κοινά, πιστεύοντας πως η συνεργασία με ιδιαίτερα αξιόλογους ανθρώπους μπορεί να αποδώσει ένα σημαντικό έργο και επιφέρει τα βέλτιστα για τον Δήμο Πρέβεζας.

Δείγμα των δηλώσεων της αποτελεί ύμνο για το γυναικείο φύλο:

«Οι γυναίκες όπως στη ζωή, την οποία δημιουργούν, έτσι και στην πολιτική μπορούν να κάνουν θαύματα. Είναι εξίσου και ίσως περισσότερο ικανές. Ασχολούνται ταυτόχρονα και επιτυχημένα με πολλά πράγματα, άρα έχουν δυνατότητες…

Μια γυναίκα από μόνη της είναι ένας πυρήνας. Άρα φανταστείτε έναν πυρήνα τη δυναμική που έχει. Μπορεί να μεταμορφώσει να δημιουργήσει να εξελίξει..»

Οι γυναίκες έχουν άλλο μάτι, έχουν ευαισθησία. Μπορούν γενικότερα με τον δυναμισμό τους να εντρυφήσουν πιο πολύ στα προβλήματα, να αντιληφθούν τα προβλήματα κάθε χώρου…

Φανταστείτε σε ένα Δημοτικό Συμβούλιο με πέντε ή δέκα γυναίκες με πόσο πιο σεβασμό θα αντιμετωπίζονται τα ζητήματα…».

Ενώ στο μήνυμά της εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου αναφέρει:

Με καταγωγή από τα ηρωικά Ρίζα και μεγαλωμένη στην Πρέβεζα, από μικρή υπήρξα τολμηρή και ασυμβίβαστη , με αυξημένη αίσθηση του δικαίου, την οποία ελπίζω να έχω μεταλαμπαδεύσει και στους δυο γιους μου Αναστάση και Άγγελο Αναστασόπουλο, 19 και 17 ετών αντίστοιχα.

Για το λόγο αυτό ακολούθησα το δύσκολο, μα πολύ ενδιαφέρον δρόμο της δικαιοσύνης, σπουδάζοντας στη Νομική Σχολή Αθηνών. Διατηρώ δικηγορικό γραφείο στην πόλη της Πρέβεζας ασχολούμενη με πλείστα αντικείμενα και συνεργαζόμενη από το έτος 2003 με την Γενική Τράπεζα και από το έτος 2009 έως και σήμερα με την Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου, καθώς επίσης αρχικά με την Αγροτική Ασφαλιστική και εν συνεχεία με την ERGO Ασφαλιστική.

Έχοντας στην παρούσα χρονική στιγμή διαθέσιμο λίγο περισσότερο χρόνο, αποφάσισα να ασχοληθώ για πρώτη φορά με τον χώρο της Αυτοδιοίκησης. Έτσι αποδέχτηκα την πρόταση να είμαι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό του κ. Νίκου Γεωργάκου, έχοντας ως μοναδικό στόχο να συμβάλλω και εγώ ώστε η Πρέβεζα μας να πάρει τη θέση που της αξίζει.

Προτίθεμαι να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις ώστε να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία του Δήμου με σαφείς κανόνες, με περισσότερη διαφάνεια και αποτελεσματικότητα, θέτοντας ως βασική προτεραιότητα την βελτίωση της ποιότητας της ζωής των συμπολιτών μας.