Αισθηματικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια , με την Αθηνά Πίνη

 

Ονομάζομαι Αθήνα Πίνη και σπούδασα αστρολογία στην Αθήνα στη Σχολή Αστρολογίας Μεταφυσικής & Εναλλακτικών Θεραπειών Τυανεύς δίπλα στον Περικλή Καραμηνά, το σπουδαίο πρωτοπόρο  δάσκαλο αστρολογίας και συγγραφέα. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών μου δίδαξα κι εγώ στη σχολή.

Το ταλέντο μου στην αστρολογία ήταν έμφυτο.

Ασκώ το επάγγελμα του αστρολόγου τα τελευταία 5 χρόνια.

Μπορείτε να με βρίσκετε στο instagram Athina_pini , στην επαγγελματική μου ιστοσελίδα athenastro” και στο τηλέφωνο 6980556919

 

 

Κριός: Η ένταση υποχωρεί ελαφρώς, και ο Φεβρουάριος που ξεκινά, σε διευκολύνει να βάλεις τάξη στη ζωή σου. Αξιολόγησε τις δυνατότητές σου και όρισε τις προτεραιότητές σου! Φαίνεται πως τα πράγματα εξελίσσονται καλύτερα στις συναλλαγές και τις οικονομικές σου υποθέσεις. Μόνο οι μετακινήσεις και οι καθημερινές σου υποχρεώσεις μπορεί να σε κουράσουν, ή να δοκιμάσουν την αντοχή των ήδη κουρασμένων νεύρων σου. Συναισθηματικά, απόφυγε να δοκιμάσεις τα νεύρα και την αντοχή του συντρόφου σου!

Ταύρος : Είναι επεισοδιακό το διάστημα και η αλλαγή του μήνα, τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά σου ζητήματα. Προβλήματα, τόσο πρακτικά όσο και συναισθηματικά, βρίσκονται στο προσκήνιο. Λίγος συμβιβασμός δεν θα έβλαπτε, και μερικές αναθεωρήσεις σε σχέσεις και συμφωνίες θα σε διευκολύνουν. Ο έρωτας μπορεί να σε ταρακουνήσει, αλλά φρόντισε να μην παρασυρθείς από το ανικανοποίητο. Μην βιάζεσαι, όμως. Ψάξε αυτό που πραγματικά θέλεις. Κάποιοι θα κάνετε αλλαγές στην καθημερινότητά σας, άλλοι για δοκιμή και άλλοι αναγκαστικά. Η συμπεριφορά των παιδιών θα απασχολήσει την προσοχή σου.

Δίδυμοι : Στις πρώτες μέρες του Φεβρουαρίου, αναμένεται ένταση στις εξελίξεις της προσωπικής σου ζωής. Διατήρησε τη ψυχραιμία σου και απέφυγε να παρασυρθείς σε άγνωστα μονοπάτια. Ωστόσο, έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις την αγάπη σου για κάποιον ή το ταλέντο σου σε κάτι που προσπαθείς να επιτύχεις. Η εργασία, οι νέες υποχρεώσεις και η υγεία ενός αγαπημένου σου πρόσωπου θα απασχολήσουν σημαντικά το ενδιαφέρον σου και θα απορροφήσουν μεγάλο μέρος από τον χρόνο σου!

Καρκίνος : Ο Κρόνος, που συνεχίζει την πορεία του στους Ιχθύς, δυσκολεύει λίγο τη ζωή σου. Σε καλεί να σκεφτείς και να πάρεις αποφάσεις. Καθώς γνωρίζεις ότι τίποτα δεν γίνεται αυτόματα, σκέψου το κόστος αυτού που θέλεις να κάνεις και προχώρησε! Επιπλέον, ένας καινούριος έρωτας θα λειτουργήσει ανατρεπτικά, ενώ θα βρίσκεσαι εν μέσω είτε πολλής δουλειάς είτε της υποχρέωσης να την εκτελέσεις, εφόσον δημιουργηθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις. Το διάστημα δεν θα είναι τόσο ήρεμο, και αναμένονται αιφνιδιασμοί και παρασκήνια.

Λέων :Έχεις την τάση να μεταθέτεις εκκρεμότητες που σε ενοχλούν, ενώ δεν θα έπρεπε. Οι σχέσεις σου, ωστόσο, φαίνεται να σε επηρεάζουν περισσότερο από ό,τι συνειδητοποιείς. Ο Κρόνος απέναντί σου φέρνει γνώσεις και υποστήριξη από το σύστημα, αλλά όχι ευχάριστους ανθρώπους. Κάτι πρέπει να περιορίσεις για να ξεφύγεις από μια περιττή έγνοια. Γεγονότα αλλάζουν τη ροή των καταστάσεων και καταλύουν ένα προσυμφωνηθέν πρόγραμμα. Ερωτικά, νιώθεις να παρασύρεσαι σε νέες περιπέτειες. Αποφύγετε κακή οικονομική διαχείριση

Παρθένος : Έχεις την τάση να μεταθέτεις εκκρεμότητες που σε ενοχλούν, ενώ δεν θα έπρεπε. Οι σχέσεις σου, ωστόσο, φαίνεται να σε επηρεάζουν περισσότερο από ό,τι συνειδητοποιείς. Ο Κρόνος απέναντί σου φέρνει γνώσεις και υποστήριξη από το σύστημα, αλλά όχι ευχάριστους ανθρώπους. Κάτι πρέπει να περιορίσεις για να ξεφύγεις από μια περιττή έγνοια. Γεγονότα αλλάζουν τη ροή των καταστάσεων και καταλύουν ένα προσυμφωνηθέν πρόγραμμα. Ερωτικά, νιώθεις να παρασύρεσαι σε νέες περιπέτειες. Αποφύγετε κακή οικονομική διαχείριση.

Ζυγός :Κάποιες υποθέσεις γύρω από τα οικονομικά σου φαίνεται πως θα είναι δύσκολο να επιλυθούν. Στο μεταξύ, μια σχετική πίεση στις ερωτικές σου σχέσεις σου δίνει την παρόρμηση για πρωτοβουλίες που θα αποσοβήσουν μια παρεξήγηση. Θα καταφέρεις να φθάσεις σε ένα επιθυμητό αποτέλεσμα είτε αυτό έχει τη μορφή της επιλογής είτε μιας αγοράς. Ο γάμος ανακυκλώνει μια αίσθηση ανασφάλειας, αλλά δεν σε αφήνει να δεις καθαρά ούτε τι φταίει, ούτε τι θα πρέπει να πεις και να κάνεις για να ορθοποδήσεις!

Σκορπιός :Κάποιες υποθέσεις γύρω από τα οικονομικά σου φαίνεται πως θα είναι δύσκολο να επιλυθούν. Στο μεταξύ, μια σχετική πίεση στις ερωτικές σου σχέσεις σου δίνει την παρόρμηση για πρωτοβουλίες που θα αποσοβήσουν μια παρεξήγηση. Θα καταφέρεις να φθάσεις σε ένα επιθυμητό αποτέλεσμα είτε αυτό έχει τη μορφή της επιλογής είτε μιας αγοράς. Ο γάμος ανακυκλώνει μια αίσθηση ανασφάλειας, αλλά δεν σε αφήνει να δεις καθαρά ούτε τι φταίει, ούτε τι θα πρέπει να πεις και να κάνεις για να ορθοποδήσεις!

Τοξότης : Ο Άρης στο χώρο των οικονομικών σου ανεβάζει το θερμόμετρο των επιθυμιών και των διεκδικήσεων σου. Δεν θα είναι όμως εύκολη υπόθεση γιατί κάτι τέτοιο θα προκαλέσει τους άλλους, οι οποίοι θα αντιδράσουν. Αντιμετώπισε κατάματα τα προβλήματα σου και υπεράσπισε τις θέσεις σου στο χώρο των συνεργατών σου. Πολλοί λειτουργείς με γνώμονα το συναίσθημα και αυτό σε βάζει σε αχρείαστους μπελάδες. Αισθηματικά καλό θα ήταν να χαλαρώσεις, να λειτουργήσεις πρακτικά και να αποφύγεις να θίξεις παγιωμένες καταστάσεις.

Αιγόκερως : Ο Άρης στο χώρο των οικονομικών σου ανεβάζει το θερμόμετρο των επιθυμιών και των διεκδικήσεων σου. Δεν θα είναι όμως εύκολη υπόθεση γιατί κάτι τέτοιο θα προκαλέσει τους άλλους, οι οποίοι θα αντιδράσουν. Αντιμετώπισε κατάματα τα προβλήματα σου και υπεράσπισε τις θέσεις σου στο χώρο των συνεργατών σου. Πολλοί λειτουργείς με γνώμονα το συναίσθημα και αυτό σε βάζει σε αχρείαστους μπελάδες. Αισθηματικά καλό θα ήταν να χαλαρώσεις, να λειτουργήσεις πρακτικά και να αποφύγεις να θίξεις παγιωμένες καταστάσεις.

Υδροχόος : Ο Φεβρουάριος είναι ένας καλός μήνας για σένα, καθώς όλα αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα και, κυρίως, η ψυχολογική σου κατάσταση. Ο Πλούτωνας έχει ξεκινήσει την πορεία του στο ζώδιό σου, και αυτό σημαίνει αλλαγές και νέες αντιλήψεις. Ο επαγγελματικός τομέας παρουσιάζει αρκετές ευκαιρίες για κάτι καλύτερο. Ξεκίνα το μήνα με καλές συνεννοήσεις, ουσιαστική έρευνα δυνατοτήτων και περιβάλλοντος δράσης, και ενεργήσου ανάλογα. Στα οικονομικά σου επίσης, μετά από αρκετές δυσκολίες, έρχονται καλύτερες μέρες, και αυτή τη φορά θα είναι πραγματικά πολλές.

Ιχθείς : Καθώς αλλάζει ο μήνας, προβλέπεται μια μικρή επιδείνωση λόγω οικονομικών γεγονότων και υψηλών λογαριασμών που καταφθάνουν από δικά σου έξοδα ή από ανευθυνότητα των άλλων. Οι δυνάμεις και οι σκέψεις σου αναζωογονούνται, ενώ διάφορα επεισόδια γίνονται αφορμή να μπείς σε νέες μάχες και να έχεις καινούριες συνθήκες τόσο στην εργασία, όσο και στη ζωή σου. Αισθηματικά, θα έχεις παροδικές πιέσεις από τον σύντροφό σου. Οι ελεύθεροι όμως ευνοούνται περισσότερο από τις συγκυρίες, τις συμπτώσεις και από κάποιες πληροφορίες που μαθαίνουν. Οι σχέσεις με το εξωτερικό, είτε επαγγελματικές, είτε προσωπικές, ευδοκιμούν.