Αισθηματικές προβλέψεις ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια , με την Αθηνά Πίνη

 

 

Ονομάζομαι Αθήνα Πίνη και σπούδασα αστρολογία στην Αθήνα στη Σχολή Αστρολογίας Μεταφυσικής & Εναλλακτικών Θεραπειών Τυανεύς δίπλα στον Περικλή Καραμηνά, το σπουδαίο πρωτοπόρο  δάσκαλο αστρολογίας και συγγραφέα. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών μου δίδαξα κι εγώ στη σχολή.

Το ταλέντο μου στην αστρολογία ήταν έμφυτο.

Ασκώ το επάγγελμα του αστρολόγου τα τελευταία 5 χρόνια.

Μπορείτε να με βρίσκετε στο instagram Athina_pini , στην επαγγελματική μου ιστοσελίδα athenastro” και στο τηλέφωνο 6980556919

 

 

Κριός 1ου δεκαημέρου: Με την πρώτη έκλειψη της χρονιάς στις 25/3 να γίνεται στο δικό σου άξονα και δεκαήμερο, αναμφίβολα έχεις να περιμένεις πολλές εξελίξεις στον τομέα των ερωτικών σου σχέσεων, αν και ήδη η πρώτη Πανσέληνος του έτους στις 25/1 σου έχει δώσει δείγματα πως φέτος θα είσαι ή όλα ή τίποτα. Εάν ήδη βρίσκεσαι σε μία σχέση, δεν υπάρχουν μέσες λύσεις. Ή θα αποφασίσετε με το ταίρι σου να περάσετε στην επόμενη «πίστα» ή, εάν δεν υπάρχει μεταξύ σας μέλλον, θα καταλήξετε σε χωρισμό. Αν είσαι ελεύθερος/η είναι πολύ πιθανό να μπει στη ζωή σου ένας καινούριος έρωτας και να ξεκινήσεις μία σοβαρή σχέση. Καινούρια πρόσωπα που μπορεί να σου ξυπνήσουν εντονότατα συναισθήματα μπορεί να γνωρίσεις και κοντά στις 6/4. Μοιραίες και καρμικές γνωριμίες και εξελίξεις στα ερωτικά σου μπορείς να περιμένεις και μέσα στο καλοκαίρι και πιο συγκεκριμένα κοντά στις 12/7, ενώ και η αρχή του φθινοπώρου θα έχει επίσης τέτοιες εκπλήξεις. Τότε είναι πιθανό να συμβούν γεγονότα στη ζωή σου που από μόνα τους θα σε πάνε προς το άλλο σου μισό ή θα σε απομακρύνουν από άτομα που δεν έχουν να σου προσφέρουν απολύτως τίποτα. Η αναδρομή του Άρη τον Λέοντα μέσα στον Δεκέμβρη δεν αποκλείεται να σου φέρει πίσω ένα πρώην ταίρι για να κλείσετε τους λογαριασμούς σας ή για να συνεχίσετε από εκεί που μείνατε.

Κριός 2ου δεκαημέρου : Οι ηλιακές εκλείψεις της χρονιάς στις 8/4 και 2/10 γίνονται στο δικό σου άξονα και δεκαήμερο και αυτή η συγκυρία από μόνη της σημαίνει πάρα πολλά για τα αισθηματικά σου. Είναι μία χρονιά που θα αλλάξουν αρκετά στις σχέσεις σου, χωρίς αυτό να σημαίνει πως πάντα η κατάληξη θα σου αρέσει. Αν με το ταίρι σου έχετε χτίσει τον δεσμό σας πάνω σε στέρεες βάσεις δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα, αντιθέτως θα έρθετε ακόμη πιο κοντά και πιθανότατα να αποφασίσετε να κάνετε το επόμενο βήμα. Εάν όμως η σχέση σου έχει φθαρεί κι αυτό που σας κρατάει μέσα σε αυτήν είναι περισσότερο η συνήθεια και η ανασφάλεια, τα πράγματα θα έρθουν έτσι που θα τελειώσει. Ωστόσο, δεν αποκλείεται, σύντομα να βρεις το πραγματικό άλλο σου μισό. Αν είσαι ελεύθερος/η, μπορείς να ελπίζεις σε κάτι πραγματικά καλό και μοναδικό μέσα στο έτος.

Κριός 3ου δεκαημέρου: Μπορεί από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Σεπτέμβρη ο Πλούτωνας να βρίσκεται στον Υδροχόο και άρα να πάψει να σου δημιουργεί προβλήματα με στις σχέσεις σου, όμως από τις πρώτες του δουλειές, όταν ξαναπεράσει στον Αιγόκερω, είναι το τετράγωνό του με την Αφροδίτη απέναντί σου στον Ζυγό που μπορεί να φέρει μοιραίους έρωτες, αλλά και οριστικούς και αμετάκλητους χωρισμούς. Αν βέβαια είσαι γεννημένος/η στις αρχές αρχές του δεκαημέρου, τότε την ίδια εποχή έχεις τον Δία να σε πριμοδοτεί και να σου φέρνει τυχερές γνωριμίες και θετικότατες εξελίξεις. Μέσα στον καλοκαίρι επίσης θα περάσεις μία μεγάλη φουρτούνα λόγω Αφροδίτης/Ουρανού και θα κινδυνεύσεις σοβαρά να βρεθείς μόνος/η, μακριά από το ταίρι σου και μάλιστα εκεί που δεν το περιμένεις.

Ταύρος 1ου δεκαήμερου: Η Πανσέληνος στις 25/2 στην Παρθένο φαίνεται πως θα σου προκαλέσει αρκετές δυσκολίες στον ερωτικό τομέα και μπορεί τόσο να φέρει δυσάρεστες εξελίξεις μέσα στην σχέση σου, ειδικά αν νιώθεις πως πιέζεσαι να ικανοποιήσεις τα θέλω της άλλης πλευράς, όσο και εμπόδια στο να δημιουργήσεις κάποια καινούρια. Ίσως κιόλας να προτιμάς την μοναξιά σου, από το να συμβιβάζεσαι. H Πανσέληνος του Απριλίου, απέναντί σου στον Σκορπιό, και η Νέα Σελήνη του Νοεμβρίου στο ίδιο ζώδιο θα επηρεάσουν επίσης σε μεγάλο βαθμό τις ερωτικές σου σχέσεις. Στην πρώτη περίπτωση, οι αλλαγές θα είναι μεγάλες και δύσκολες συχνά, αφού μπορεί μέσα από κάποια γεγονότα να έρθει το οριστικό τέλος σε μία σχέση σου, ακόμη κι αν προσπαθήσεις με νύχια και με δόντια να την κρατήσεις. Μην ξεχνάς ότι αυτή η Πανσέληνος γίνεται απέναντι σχεδόν από την μοίρα της έκλειψης του περασμένου Οκτωβρίου και την ενεργοποιεί, φέρνοντας μοιραίες εξελίξεις.
Ταύρος 2ου δεκαημέρου: Τέλη Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου είναι ένα διάστημα που πρέπει να προσέξεις για να διαφυλάξεις όσα έχεις, καθώς τα τετράγωνα της Αφροδίτης με τον Δία και με τον Κρόνο μόνο σταθερότητα και ηρεμία δεν σου εγγυώνται. Πολύ πιθανό να φερθείς επιπόλαια και να μην εκτιμήσεις όσα σου προσφέρει το άλλο σου μισό. Στο τέλος όμως θα το μετανιώσεις, για αυτό καλύτερα να αποφύγεις τις βιαστικές αποφάσεις και να μην αφήνεις να σε παρασύρει ο ενθουσιασμός. Σε καλύτερη μοίρα βρίσκεσαι, αν είσαι ελεύθερος/η, αφού θα τη ζήσεις τη ζωούλα σου, όμως μην ποντάρεις στο μέλλον και μην κάνεις σχέδια. Συνταρακτικά γεγονότα μπορείς να περιμένεις με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 8 Μαΐου, που πραγματοποιείται πολύ κοντά στον Ουρανό, τα οποία μεν θα σε βρουν απροετοίμαστο/η και μπορεί να σε σοκάρουν, για παράδειγμα μπορεί να χωρίσεις εντελώς ξαφνικά ή να βρεις τον μεγάλο έρωτα της ζωής σου, όμως οπωσδήποτε θα συμβούν για το καλό σου. Ταύρος 3ου δεκαημέρου: Σημείωσε από τώρα πως οι τελευταίες μέρες του Μαΐου έχουν να σου δώσουν πολλές και συνταρακτικές εξελίξεις, αφού στο δικό σου ζώδιο και δεκαήμερο θα βρίσκεται η Αφροδίτη και θα συναντήσει διαδοχικά των Δία και τον Ουρανό. Με Αφροδίτη/Ουρανό ο κίνδυνος για έναν χωρισμό είναι πιθανότατος και μάλιστα στα ξαφνικά. Ωστόσο, με τον Δία να σε προστατεύει ή θα σώσεις την κατάσταση την τελευταία στιγμή ή πολύ γρήγορα θα βρεις καινούρια αγκαλιά για να τον ξεπεράσεις, αν βέβαια δεν είσαι εσύ αυτός/η που θα ξεμυαλιστεί πρώτος/η και θα πει το τελευταίο αντίο.

Δίδυμοι 1ου δεκαημέρου: Δύσκολα θα ξεκινήσει ο χρόνος για εσένα, αφού ήδη από τις πρώτες του μέρες είναι πολύ πιθανό να νιώσεις έντονη πίεση στην σχέση σου και ίσως μάλιστα να σκεφτείς και τον χωρισμό, ενώ εάν είσαι ελεύθερος/η, είτε δεν θα βρίσκεις κανέναν/καμία που να σε γοητεύει ή όταν κάποιος/α σου τραβήξει το ενδιαφέρον δεν θα είναι διαθέσιμος/η. Για όλα ευθύνεται το τετράγωνο Αφροδίτης/Κρόνου την Πρωτοχρονιά! Έπειτα, έχεις και την έκλειψη στον Ζυγό στις 25/3 να πουσάρει διάφορες καταστάσεις και να επιταχύνει εξελίξεις. Κάνε λίγο υπομονή, μέχρι και τον Μάιο, γιατί τότε πραγματικά ξεκινούν τα καλά. Πρώτα από όλα η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 23/5 , αν και δεν της φαίνεται, πραγματοποιείται πολύ πολύ κοντά στον Δία και την Αφροδίτη που θα είναι στην τελευταία μοίρα του Ταύρου κι αυτή η συγκυρία μόνο όμορφα πράγματα μπορεί να φέρει, αν και με μία δόση υπερβολής, ενώ κι ο Πλούτωνας την τριγωνίζει δίνοντας μία ακόμη ιδιαίτερη νότα.

Δίδυμοι 2ου δεκαημέρου: Μία χαρά υποδέχεσαι το νέο έτος, με την Αφροδίτη ακριβώς απέναντί σου στον Τοξότη, να μην σου δημιουργεί κανένα απολύτως πρόβλημα, αντιθέτως, να σου δίνει ευκαιρίες για καινούριες γνωριμίες και σχέσεις, όπως επίσης και για να έρθεις πιο κοντά στον/στην σύντροφό σου και να αναζωπυρωθούν τα συναισθήματα σας. Ο Ιούνιος παρόλο που είναι ένας πολλά υποσχόμενος μήνας για την ερωτική σου ζωή, αφού η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 6/6 είναι σε σύνοδο ακριβείας με την Αφροδίτη, έχει και τις παγίδες του, αφού καραδοκεί το τετράγωνο της με τον Κρόνο για να σου φέρει εμπόδια και δυσκολίες. Το καλοκαίρι σου, ειδικά προς τον Αύγουστο, με τον Άρη στο ζώδιό σου να τετραγωνίζει την Αφροδίτη και τον Κρόνο επίσης είναι πιθανό να έχεις αρκετούς σοβαρούς καβγάδες με τον/την καλό/η σου, ίσως και έναν χωρισμό. Βέβαια θα έχεις και τον Δία να σε προφυλάσσει, αν και κανείς δεν σου λέει πως δεν θα διογκώσει τα παραπάνω. Δίδυμοι 3ου δεκαημέρου: Οι απογοητεύσεις στην ερωτική σου ζωή δεν θα λείψουν φέτος, αφού συχνά πυκνά ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύς θα είναι εκεί να σου χαλάει κυριολεκτικά το όνειρο. Οι τελευταίες μέρες του Ιανουαρίου με την Αφροδίτη στον Τοξότη να τρώει το τετράγωνό του μπορεί να φέρουν δυσάρεστες αποκαλύψεις ή συνειδητοποιήσεις για το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ δεν αποκλείεται να πέσεις στην παγίδα της εξιδανίκευσης. Η ίδια όψη επαναλαμβάνεται και το Νοέμβριο, αν και τότε τα πράγματα ίσως να είναι δυσκολότερα, αφού θα έχεις και τον Δία που θα σε κάνει να φέρεσαι υπερβολικά και επιπόλαια, αν και κάποιες φορές δεν αποκλείεται να λειτουργήσει προστατευτικά.

Καρκίνος 1ου δεκαημέρου: Τα οικονομικά σου είναι ένας τομέας που ήδη από τις αρχές του έτους θα αρχίσει να σε απασχολεί έντονα, καθώς θα δεις μεγάλες και σημαντικές αλλαγές, ειδικά όπου εμπλέκονται και τρίτοι. Με τον Πλούτωνα να περνάει από τέλη Ιανουαρίου ξανά στον Υδροχόο είναι πολύ πιθανό είτε να αποκτήσεις χρέη και οφειλές που θα σε αναγκάσουν να κάνεις μία τελείως διαφορετική διαχείριση των χρημάτων σου, προκειμένου να μπορείς να τα καλύψεις, είτε θα βρεθεί ο τρόπος να αποπληρωθούν αυτά που ήδη έχεις.Καρκίνος 2ου δεκαημέρου: Αυτό που θα σε απασχολήσει περισσότερο από το οτιδήποτε θα είναι κάποια χρέη που θα προκύψουν εντελώς ξαφνικά ή χρήματα που θα δανείσεις σε κάποια κρίση γενναιοδωρίας σε ένα φιλικό σου πρόσωπο και μάλλον θα σου λείψουν. Απόφυγε να κάνες συνεργασίες με φίλους, γιατί δύσκολα θα κρατηθούν οι όροι που θα βάλετε και μπορεί να δημιουργήσεις καινούριες οφειλές. Το καλοκαίρι και συγκεκριμένα από τα μέσα Ιουλίου μέχρι και τα μέσα Αυγούστου είναι ένα διάστημα που μπορείς να περιμένεις πάρα πολλά στον οικονομικό τομέα. Καρκίνος 3ου δεκαημέρου: Μία σχετικά καλή περίοδος για τα οικονομικά σου είναι το 1ο δεκαήμερο του Μαρτίου, χωρίς ωστόσο να έχεις να περιμένεις κάτι αξιόλογο, πέρα από κάποιες ευκολίες και κάποια έξτρα χρήματα, όπως πχ ένα μπόνους, που θα είναι όπως περιστασιακά. Τα πιο σημαντικά γεγονότα σε περιμένουν από τον Αύγουστο κι έπειτα και μάλιστα τότε θα έχεις και την ευκαιρία να κλείσεις παλιές υποθέσεις, όπως για παράδειγμα χρέη που κουβαλάς καιρό, ή να σου έρθει ένα σημαντικό ποσό που σου χρωστάνε εδώ και καιρό. Επίσης υπάρχει η περίπτωση να έρθει και πάλι στο προσκήνιο μία συνεργασία που παλιότερα δεν είχες καταφέρει να κλείσεις και αυτή την φορά να πάνε όλα κατ’ευχήν και να έχεις και πολύ καλά κέρδη.

Λέων 1ου δεκαημέρου:Τους πρώτους μήνες του χρόνου θα έχεις τον Κρόνο να σε πιέζει σε ό,τι έχει να κάνει με τα χρέη και τις οφειλές σου και όπως καταλαβαίνεις θα πρέπει να είσαι τύπος και υπογραμμός σε όλα, εάν δεν θέλεις να δημιουργηθούν ακόμη μεγαλύτερα προβλήματα. Εάν το πάρεις σοβαρά απόφαση να τα τακτοποιήσεις, τότε είναι βέβαιο ότι θα βρεις λύσεις και τρόπους, άσχετα εάν εσένα δεν θα σου αρέσουν γιατί θα πρέπει να αλλάξεις τον προγραμματισμό σου και να σταματήσεις κάθε είδους σπατάλη και περιττά έξοδα. Σίγουρα δεν είναι μία περίοδος που σε παίρνει για μεγάλα ρίσκα και επενδύσεις, καθώς δεν μπορείς να ποντάρεις στην τύχη σου και διαρκώς θα σου βγαίνουν δυσκολίες και εμπόδια.

Λέων 2ου δεκαημέρου: Αν μέχρι τώρα δεν είχες ασχοληθεί σοβαρά με τα χρέη και τις υποχρεώσεις σου προς τρίτους, ο Κρόνος που θα αρχίσει να επηρεάζει το δικό σου δεκαήμερο από τον Μάρτιο και έπειτα θα σε αναγκάσει να το κάνεις και μάλιστα με κάπως σκληρό τρόπο. Μην ποντάρεις πως θα γυρίσει η τύχη σου ή θα βρεθούν λύσεις, ως δια μαγείας, θα πρέπει να κάνεις κι εσύ τις θυσίες σου για να αρχίσουν να διορθώνονται τα πράγματα. Ένας από τους δυσκολότερους μήνες, που πραγματικά θα νιώσεις πιεσμένος/η και ίσως και απελπισμένος/η είναι ο Αύγουστος.Λέων 3ου δεκαημέρου: Με μία έκλειψη να πραγματοποιείται στον άξονα των οικονομικών, σίγουρα είναι μία χρονιά ιδιαίτερα σημαντική για αυτόν τον τομέα και θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για σημαντικές εξελίξεις και γεγονότα. Πρόκειται για τη σεληνιακή έκλειψη του Σεπτεμβρίου που μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος χειρισμούς και εκτιμήσεις οι οποίες θα σου φέρουν μεγάλες απώλειες. Για να προφυλάξεις, όσο το δυνατόν, τον εαυτό σου θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/η στις συμφωνίες σου και να μην αφήνεις τίποτα στην τύχη, αλλά και να μην έχεις σε κανέναν απόλυτη εμπιστοσύνη. Πολύ πιθανό να σου παρουσιαστούν δελεαστικότατες προτάσεις που θα σε γεμίσουν με ελπίδες και προσδοκίες, όμως τα πράγματα δεν θα είναι όπως φαίνονται.

Παρθένος 1ου δεκαήμερου:Τις καλύτερες αναμνήσεις θα σου αφήσουν οι τελευταίες μέρες του Ιανουαρίου, όταν η Αφροδίτη στο 1ο δεκαήμερο του Αιγόκερου θα κάνει θετικές όψεις με Δία και Κρόνο και θα σου προσφέρει τύχη, αλλά και σταθερότητα στην ερωτική σου ζωή. Ενώ και ο Άρης από τον Αιγόκερω σιγοντάρει σε όλα αυτά. Τόσο σε υπάρχουσες σχέσεις, όσο και σε αυτές που μπορεί να προκύψουν τότε, θα νιώθεις συναισθηματικά ασφαλής και πως όλα πάνε όπως τα επιθυμείς. Η Πανσέληνος στις 25/2 στο ζώδιο σου έρχεται για να σφραγίσει όσα έχουν γίνει, αλλά και για να σε βοηθήσει να αποβάλλεις ό,τι και όποιον/α πλέον δεν σε καλύπτει

Παρθένος 2ου δεκαημέρου:Ευχάριστες ερωτικές εκπλήξεις κρύβουν οι πρώτες μέρες του Φεβρουαρίου για εσένα, καθώς το τρίγωνο Αφροδίτης/Ουρανού υπόσχεται θετικές αλλαγές στην σχέση σου με τον σύντροφό σου, αλλά και μία ανανέωση, που πιθανώς να σας είναι απαραίτητη για να κρατήσετε την φλόγα του έρωτά σας. Αν είσαι μόνος/η τότε μία ξαφνική γνωριμία θα σου ξυπνήσει πρωτόγνωρα συναισθήματα κι εύκολα μπορεί να καταλήξει σε σχέση. Τα πράγματα θα είναι κάπως δύσκολα κατά τα μέσα του Μάρτη που η Αφροδίτη στους Ιχθύς θα συναντήσει τον Κρόνο και πολύ πιθανό είναι να εμφανιστούν αρκετές δυσκολίες με το άτομο που σε ενδιαφέρει, ενώ αν παραζορίσουν τα πράγματα ίσως να υπάρξει μία απομάκρυνση ή ένας χωρισμός. Βέβαια το εξάγωνο της με τον Δία μπορεί να λειτουργήσει προστατευτικά και το τέλος να είναι αίσιο. Ωστόσο προς τα τέλη του μήνα θα κλείσει σύνοδο με τον Κρόνο και ο Άρης και κι αυτό ως συνθήκη θα φέρει τρομερά επώδυνες συναισθηματικά καταστάσεις, ενώ αν υπάρξει κάποιος χωρισμός, θα είναι ιδιαίτερα άσχημος.

Παρθένος 3ου δεκαημέρου: Η Νέα Σελήνη του Ιανουαρίου στον Αιγόκερω μπορεί να σου φέρει μία καινούρια συμβολική αρχή στην σχέση σου ή να αποφασίσετε με το άλλο σου μισό να πάτε ένα βήμα παρακάτω, ενώ αν δεν έχεις κάποιον δεσμό, μάλλον τότε θα κάνεις μία άκρως ενδιαφέρουσα γνωριμία. Ο Φεβρουάριος θα είναι ίσως από τους πιο ρομαντικούς μήνες του χρόνου για εσένα, ειδικά κοντά στα μέσα του. Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω συνεργάζεται άψογα με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και σου φέρνει ρομαντικές καταστάσεις, ενώ ξυπνά πολύ γλυκά συναισθήματα. Παράλληλα είναι μία μοναδική συγκυρία για να πιστέψεις πως μπορείς να ξεπεράσεις προβλήματα με το ταίρι σου ή για να βρεις ένα καινούριο που θα σε κάνει να πιστέψεις στον έρωτα και πάλι. Οι τελευταίες μέρες του Μάρτη, ωστόσο, με την σύνοδο Αφροδίτης/Ποσειδώνα ίσως να σε βγάλουν από το ροζ σύννεφό σου, καθώς θα διαπιστώσεις πως το ταίρι σου δεν είναι εντάξει σε πολλά απέναντι σου, δεν κρατάει τις υποσχέσεις του ή σου κρύβει πράγματα.

Ζυγός 1ου δεκαημέρου:Μήνας για γερά νεύρα και με πολλές και σοβαρές εξελίξεις για την ερωτική σου ζωή θα είναι ο Φεβρουάριος, από τα μέσα του και μετά, με την Αφροδίτη στον Yδροχόο να κλείνει σύνοδο πρώτα με τον Πλούτωνα και έπειτα με τον Άρη, αν και ήδη θα έχεις πάρει μία γεύση από την Πανσέληνο στον άξονα Λέοντα/ Υδροχόου στις 25/1 που θα έχει έντονες Πλουτώνιες επιρροές. Μοιραίες γνωριμίες, μεγάλα πάθη, ακραίες και εκτός ελέγχου καταστάσεις μπορούν να αλλάξουν μία για πάντα την ερωτική σου ζωή. Εάν πλέον η σχέση σου έχει φτάσει σε ένα σημείο που δεν μπορεί να σωθεί, όσο και αν σε λυπεί, θα έρθει το οριστικό τέλος.

Ζυγός 2ου δεκαημέρου:Η Αφροδίτη στον Υδροχόο και το τετράγωνο της με τον Δία και έπειτα με τον Ουρανό στον Ταύρο τις τελευταίες μέρες του Φεβρουαρίου και τις πρώτες του Μάρτη αντίστοιχα, φέρνουν τα πάνω κάτω στην ερωτική σου ζωή. Πολύ πιθανό να υπάρξουν στην σχέση σου επιπόλαιες και ανώριμες συμπεριφορές που θα ξυπνήσουν ανασφάλειες ή να γίνουν υπερβολικές κινήσεις και να ειπωθούν μεγάλα λόγια που μελλοντικά θα προκαλέσουν εντάσεις, αφού η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική.

Ζυγός 3ου δεκαημέρου: Αλλαγές και μεγάλες ανατροπές στην ερωτική σου ζωή μπορείς να περιμένεις με την Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 10/2 που βρίσκεται σε «απευθείας σύνδεση» με τον Ουρανό στον Ταύρο. Αν είσαι ελεύθερος/η δεν την λες καθόλου κακή, αφού μπορεί εύκολα να σου φέρει έναν ξαφνικό μεγάλο έρωτα. Αν βέβαια ήδη έχεις μία σχέση, τότε τα πράγματα ζορίζουν, αφού εντελώς αναπάντεχα μπορεί να χωρίσεις. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο στις αρχές Μαρτίου και απέναντι σου στον Κριό προς τα τέλη Απριλίου αντίστοιχα θα σου φερθεί με τον καλύτερο τρόπο και θα σε βοηθήσει να στρώσεις την ερωτική σου ζωή.

Σκορπιός 1ου δεκαημέρου: Ίσως η καινούρια χρονιά με το τετράγωνο Αφροδίτης/ Κρόνου την πρώτη κιόλας ημέρα της να σε προϊδεάσει για δύσκολες και πιεστικές καταστάσεις μέσα στη σχέση σου, όπως και για αποτυχίες και εμπόδια σε ό,τι καινούριο επιχειρήσεις. Προς τα τέλη του Φεβρουαρίου, που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον 5ο ερωτικό σου οίκο όμως και θα έχει απομακρυνθεί από το δικό σου δεκαήμερο ο «κακός», μπορείς να περιμένεις ρομαντικές στιγμές και καλές εξελίξεις ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, αλλά και μία καινούρια σχέση αν είσαι ελεύθερος/η. Πολύ σημαντική είναι η Πανσέληνος στις 24/4 στο δικό σου ζώδιο, η οποία ενεργοποιεί την έκλειψη του περασμένου Οκτώβρη, που την τετραγωνίζει ο Πλούτωνας και μπορεί να κρύβει το οριστικό τέλος μίας προβληματικής και ψυχοφθόρας σχέσης ή να βγάλει στην επιφάνεια καλά κρυμμένα, αλλά μεγάλης σημασίας προβλήματα.

Σκορπιός 2ου δεκαημέρου: Η Αφροδίτη στους Ιχθύς, μετά τα μέσα Μαρτίου, δεν θα βοηθήσει και πολύ την κατάσταση, καθώς εκεί βρίσκεται ο Κρόνος και οι σύνοδός τους, πέρα από το να τονίσει τις ανασφάλειές σου, θα φέρει από έντονα προβλήματα και πίεση στη σχέση σου έως και τον χωρισμό. Ωστόσο, το τοπίο θα ξεκαθαρίσει κι αυτό είναι πολύ θετικό, αν το καλοσκεφτείς. Πολύ πιο ρομαντικές και γλυκές στιγμές θα σου φέρει η Αφροδίτη όταν θα περάσει στον Ταύρο και θα αρχίσει να σε επηρεάζει. Η σχέση σου με το ταίρι σου θα βελτιωθεί και θα γίνουν πιο έντονα τα συναισθήματά σας, ενώ μπορεί, αν είσαι ελεύθερος/η, να βρεις έναν καινούριο έρωτα. Βέβαια, η Νέα Σελήνη, στις 8/5, απέναντί σου, στον Ταύρο και πολύ κοντά στον Ουρανό μπορεί να στα φέρει όλα τούμπα με αναπάντεχες αλλαγές, επομένως δεν μπορείς να περιμένεις σταθερότητα.Σκορπιός 3ου δεκαημέρου: Θα νιώσεις προδομένος/η από το ταίρι σου ή από τις προσδοκίες που είχες από μία καινούρια γνωριμία προς τα τέλη του Ιανουαρίου και όλη τη ζημιά θα την κάνει το τετράγωνο Αφροδίτης/Ποσειδώνα. Προσπάθησε να μην εξιδανικεύεις ανθρώπους και καταστάσεις, αλλά και να ενεργοποιήσεις το ένστικτό σου. Ο Μάρτιος είναι ένας αρκετά σημαντικός μήνας για την εξέλιξη της αισθηματικής σου ζωής, αφού από την μία έχεις την Νέα Σελήνη στους Ιχθύς στις 10/3 μέσα στον 5ο ερωτικό σου οίκο και από την άλλη τις τελευταίες μέρες του μήνα θα αρχίσει να σε πιάνει και η Αφροδίτη από το ίδιο ζώδιο.

Τοξότης 1ου δεκαημέρου:Αν, όπως λένε, η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, τότε για την επόμενη χρονιά μπορείς να νιώθεις εξασφαλισμένος/η, καθώς ήδη από τις αρχές του έτους θα δεις να σου συμβαίνουν πολλά και καλά στα οικονομικά σου. Από την δουλειά σου μπορείς να περιμένεις αύξηση στο εισόδημά σου ή να σου δοθούν κάποιες επιπλέον παροχές που έμμεσα σου εξοικονομούν χρήματα, τα οποία μπορείς να διαθέσεις για άλλες ανάγκες σου ή να τα αποταμιεύσεις.

Τοξότης 2ου δεκαημέρου: Ήδη από τον Φεβρουάριο θα έχεις κάποιες ευχάριστες αλλαγές ή θετικές εξελίξεις στα οικονομικά σου και μάλιστα θα συνοδεύονται από αντίστοιχα καλές στο χώρο της δουλειάς. Ακόμη κι αν δεν δεις σημαντική αύξηση στο εισόδημά σου, τουλάχιστον θα βγάζεις κατά κάποιο τρόπο πιο εύκολα λεφτά και σίγουρα θα καταλάβεις την διαφορά. Από τους πιο σημαντικούς μήνες θα είναι και ο Ιούλιος που θα σου δώσει πολλές ευκαιρίες τόσο για να βάλεις σε μία τάξη τα χρέη και τις υποχρεώσεις σου, όσο και για να προχωρήσεις σε μία καινούρια επαγγελματική συμφωνία που μακροπρόθεσμα θα σου φέρει σεβαστά κέρδη.Τοξότης 3ου δεκαημέρου: Ο Φεβρουάριος είναι ένας ευνοϊκός μήνας για εσένα και θα μπορέσεις με σχετική ευκολία να τακτοποιήσεις διάφορες εκκρεμότητες στο σπίτι σου, ενώ μπορεί να κάνεις και κάποιες κινήσεις για να εκμεταλλευτείς την ακίνητη περιουσία σου. Εάν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου, μεγάλη ανάσα θα είναι και η είσοδος του Πλούτωνα στον Υδροχόο, για να πάψει πια να σε δοκιμάζει στα οικονομικά σου.

Αιγόκερως 1ου δεκαημέρου: Από τις πιο σημαντικές χρονιές, θα είναι αυτή για τα οικονομικά σου και το βάρος θα πέσει απότομα σε αυτόν τον τομέα της ζωής σου, ήδη λίγο μετά τις αρχές του χρόνου. Η είσοδος του Πλούτωνα στον Υδροχόο φέρνει μεγάλες αλλαγές που ναι μεν μπορεί να αφορούν το εισόδημά σου, αλλά δεν αποκλείεται να επηρεάσουν κατά πολύ και τον τρόπο που εσύ διαχειρίζεσαι τα χρήματά σου, ανεξάρτητα από το αν έχεις ή δεν έχεις πολλά ή λίγα. Θα είσαι ανοιχτός/η στα μεγάλα ρίσκα και θα παίρνεις τις αποφάσεις σου με τη λογική «ή όλα ή τίποτα». Αυτό όπως καταλαβαίνεις μπορεί να σου φέρει πολλά κέρδη, αλλά πάντα υπάρχει και η πιθανότητα της αποτυχίας. Επίσης, θα ψάξεις να βρεις καινούριους τρόπους για να βγάλεις χρήματα και θα σταματήσεις να ασχολείσαι με δουλειές που ναι μεν σου παρέχουν ασφάλεια και σταθερότητα, όμως δεν σου δίνουν την προοπτική για κάτι καλύτερο. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι να μην πέσεις στην παγίδα της απληστίας.

Αιγόκερως 2ου δεκαημέρου: Το διάστημα από τα μέσα του Φεβρουαρίου μέχρι και τα μέσα του Μάρτη χρειάζεται εξαιρετική προσοχή κι αυτό γιατί θα είσαι παραδόξως φοβερά επιρρεπής στις σπατάλες και για ανούσιους λόγους μπορεί να δημιουργήσεις μεγάλα χρέη. Επίσης, μπορεί να σου φύγουν υπερβολικά πολλά χρήματα στην προσπάθειά σου να βγάλεις λεφτά από κάποιο δημιουργικό σου σχέδιο και τελικά το κέρδος, εάν υπάρχει, να είναι εξαιρετικά μικρό. Πολύ σημαντικός μήνας θα είναι ο Αύγουστος και τότε μπορείς να έχεις εκ νέου ελπίδες ότι από τη δουλειά σου θα μπορέσεις να αυξήσεις κατά πολύ το εισόδημά σου. Αιγόκερως 3ου δεκαημέρου:Ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας που σου προσφέρει την ευκαιρία να κάνεις μία καινούρια αρχή στα οικονομικά σου και πολύ πιθανό να σου παρουσιαστούν συνεργασίες από το πουθενά κιόλας, όμως δυστυχώς δεν θα υπάρχει μεγάλη σταθερότητα και αυτό μακροπρόθεσμα θα σου δημιουργήσει ανασφάλειες, ενώ πάντα θα υπάρχει ο κίνδυνος να πρέπει να χαλάς χρήματα που δεν υπολόγιζες. Σημαντικότατος θα είναι και ο Αύγουστος, καθώς θα φέρει στο προσκήνιο και κάποια παλιά θέματα που θα πρέπει να λύσεις, ίσως κιόλας να έχουν να κάνουν με τα χρέη σου ή τα κληρονομικά σου, ή, εάν περιμένεις κάποια χρήματα καιρό, θα τα λάβεις πίσω και σίγουρα θα είναι μία σημαντική βοήθεια

Υδροχόος 1ου δεκαημέρου: Με τον Κρόνο να δεσπόζει στον 2ο οίκο σου,αντιλαμβάνεσαι και ήδη έχεις καταλάβει πως τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα και ποτέ δεν θα πρέπει να βασίζεσαι στην τύχη σου σε ό,τι έχει να κάνει με τη δουλειά και τα οικονομικά σου. Για να βγάλεις λεφτά, θα πρέπει να δουλέψεις κιόλας και να είσαι παραπάνω κι από συνεπής στις υποχρεώσεις σου. Ο Φεβρουάριος θα είναι ένας αρκετά δύσκολος μήνας και θα πρέπει να βρεις οπωσδήποτε λύσεις για να καλύψεις χρέη και οφειλές από το παρελθόν, ενώ σίγουρα δεν προτείνεται για να κάνεις κάποια επένδυση ή να ρισκάρεις εισοδήματα που είναι κατά κάποιο τρόπο σταθερά.Υδροχόος 2ου δεκαημέρου: Ο Μάρτιος είναι ένας μήνας αρκετά απαιτητικός για τα οικονομικά σου και ακόμη κι αν βγάζεις ικανοποιητικά ή καλά χρήματα, θα είναι τόσα τα έξοδα και οι υποχρεώσεις σου, που θα νιώθεις διαρκώς ότι δεν μπορείς να τα βγάλεις πέρα. Σίγουρα θα σου δημιουργηθούν αρκετές ανασφάλειες, το σημαντικό όμως είναι να μην παραιτηθείς από τις προσπάθειές σου. Ωστόσο, σε καμία περίπτωση μην κάνεις κάποια επενδυτική κίνηση και μην φύγεις από μία δουλειά ή συμφωνία που σου αφήνει ένα σταθερό κέρδος. Πάντως μέσα στην ατυχία σου θα έχεις και κάποια βοήθεια από τους δικούς σου ή μπορεί να βρεις ευκαιρία να αξιοποιήσεις την ακίνητη περιουσία σου. Υδροχόος 3ου δεκαημέρου: Ο Σεπτέμβρης, επίσης, είναι ένας μήνας κομβικής σημασίας για εσένα στον τομέα των οικονομικών, καθώς η έκλειψη στις 18 σε επηρεάζει ακριβώς σε τέτοιου είδους θέματα. Θα πρέπει να διαχειριστείς τις υποθέσεις με μεγάλη προσοχή, καθώς υπάρχει αυξημένος κίνδυνος να γίνουν λάθος χειρισμοί ή να πέσεις θύμα εκμετάλλευσης και να χάσεις αρκετά χρήματα. Το χειρότερο σενάριο είναι να βρεθείς να χρωστάς κι από πάνω. Για αυτό το λόγο τόσο σε ό,τι έχει να κάνει με διακανονισμούς χρεών ή κληρονομικά όσο και σε συμφωνίες ή επενδύσεις, θα πρέπει να μην δείχνεις εμπιστοσύνη σε κανέναν και να μην ενθουσιάζεσαι με εύκολες λύσεις που σου προτείνουν ή με τρόπους για να βγάλεις τάχα εύκολα και γρήγορα λεφτά.

Ιχθείς 1ου δεκαήμερου: Η πρώτη έκλειψη της χρονιάς, στις 25 Μαρτίου, πέφτει μέσα στον οίκο τον οικονομικών σου και θα πρέπει να περιμένεις σοβαρές εξελίξεις και γεγονότα σε αυτόν τον τομέα. Δεν αποκλείεται να αλλάξει ο τρόπος που βγάζεις τα χρήματά σου, είτε με το να ξεκινήσεις μία εντελώς καινούρια δραστηριότητα είτε με το να βρεις νέες πηγές εσόδων, πχ αξιοποιώντας την ακίνητη περιουσία σου. Θα πρέπει ωστόσο να μελετήσεις πολύ καλά τις κινήσεις σου γιατί οι αποφάσεις που θα πάρεις θα σε συνοδεύουν για καιρό. Προσοχή χρειάζεται να δείξεις και σε ό,τι έχει να κάνει με τα χρέη και τις οφειλές σου.Ιχθείς 2ου δεκαημέρου: Δύο από τις συνολικά τέσσερις εκλείψεις της χρονιάς πραγματοποιούνται στον άξονα των οικονομικών σου και μάλλον θα σε φέρουν αντιμέτωπο/η με μία νέα πραγματικότητα σε αυτόν τον τομέα. Η πρώτη γίνεται τον Απρίλιο και σου δίνει την ευκαιρία να βρεις νέους τρόπους, μάλλον πιο αποδοτικούς, για να βγάζεις χρήματα, ενώ μπορεί να φέρει μία πραγματικά εξαιρετική επαγγελματική συμφωνία μέσα από την οποία θα καταξιωθείς και φυσικά θα ανέβεις και οικονομικά.Ιχθείς 3ου δεκαημέρου: Ένας αρκετά καλός μήνας για τα οικονομικά σου θα είναι ο Απρίλιος και τότε μπορείς να περιμένεις μία πολύ καλή και κερδοφόρα πρόταση συνεργασίας ή κάποια μεγάλη αύξηση από τη δουλειά σου, ενώ μπορείς να ξεκινήσεις και κάποια παράλληλη δραστηριότητα που επίσης θα σου φέρει σεβαστά κέρδη. Ο Σεπτέμβρης θα είναι ένας αρκετά περίεργος μήνας για τα χρέη και τις οφειλές σου γιατί ναι μεν θα έχεις αρκετές ευκαιρίες να τα τακτοποιήσεις ή μπορεί κιόλας να έχεις βοήθεια σημαντική από τους δικούς σου ή από την εκμετάλλευση της ακίνητης περιουσίας σου, όμως προς τα τέλη του θα έχεις μία πολύ δυσάρεστη εξέλιξη σε κάποια συνεργασία σου ή σε μία οικονομική συμφωνία και μπορεί αυτό να σημαίνει τεράστια απώλεια κερδών.