Αισθηματικές προβλέψεις ανά δεκαήμερο για όλα τα ζώδια , με την Αθηνά Πίνη

 

 

Ονομάζομαι Αθήνα Πίνη και σπούδασα αστρολογία στην Αθήνα στη Σχολή Αστρολογίας Μεταφυσικής & Εναλλακτικών Θεραπειών Τυανεύς δίπλα στον Περικλή Καραμηνά, το σπουδαίο πρωτοπόρο  δάσκαλο αστρολογίας και συγγραφέα. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών μου δίδαξα κι εγώ στη σχολή.

Το ταλέντο μου στην αστρολογία ήταν έμφυτο.

Ασκώ το επάγγελμα του αστρολόγου τα τελευταία 5 χρόνια.

Μπορείτε να με βρίσκετε στο instagram Athina_pini , στην επαγγελματική μου ιστοσελίδα athenastro” και στο τηλέφωνο 6980556919

 

 

Κριός 1ου δεκαημέρου: Στο ξεκίνημα της εργάσιμης εβδομάδας έχουμε το τελευταίο τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα, το οποίο επηρεάζει τόσο τη Δευτέρα όσο και την Τρίτη δημιουργώντας μεγαλύτερη σύγχυση, δυσκολίες στις μετακινήσεις μας ή στην επικοινωνία με τους άλλους. Συγκρατήστε τον εαυτό σας από το να μιλήσει βιαστικά και χωρίς να έχετε πλήρη εικόνα των δεδομένων σας σε όλες τις συζητήσεις.

Κριός 2ου δεκαημέρου :Πολύ διαφορετική η εικόνα των επόμενων ημερών, καθώς από τις 10/01 μέχρι και τις 12/01 σχηματίζονται μια σειρά από εξαιρετικές όψεις που αφορούν κυρίως τον τομέα της καριέρας και των οικονομικών. Έτσι έχουμε το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό και το εξάγωνο του Άρη προς τον Κρόνο στις 10/01, αλλά και το τρίγωνο του κυβερνήτη σας Άρη με τον Δία στις 12/01 που μπορεί να σας φέρουν εγγύτερα σε μια συμφωνία για μια δουλειά που μπορεί να απογειώσει την καριέρα σας.

Κριός 3ου δεκαημέρου: Στις 11/01 έχουμε την πρώτη Νέα Σελήνη του 2024 στον φιλόδοξο Αιγόκερω και μέσα στον τομέα της καριέρας, της επιτυχίας και του στάτους σας. Σε επαγγελματικό επίπεδο αυτή η Νέα Σελήνη είναι από τις πιο αποτελεσματικές για το ζώδιο σας, καθώς σηματοδοτεί νέα ξεκινήματα ειδικά για τους γεννημένους στο τέλος του δευτέρου και στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου. Είναι η στιγμή να σκεφτείτε τους επαγγελματικούς σας στόχους για τη νέα χρονιά.

Ταύρος 1ου δεκαήμερου: Στο ξεκίνημα της εβδομάδας έχουμε το τελευταίο τετράγωνο ανάμεσα στον Ερμή και τον Ποσειδώνα (προηγήθηκαν άλλα δυο από το τέλος Νοεμβρίου) και μπορεί να έχετε δεύτερες σκέψεις ή και αίσθημα σύγχυσης χωρίς να ξέρετε ίσως τι να πιστέψετε ή πώς θα πάνε οι στόχοι σας. Προσπαθήστε να μην επηρεάζεται η κρίση σας από φίλους ή συνεργάτες αυτές τις μέρες και προσέξτε ιδιαίτερα στον οικονομικό τομέα τις κινήσεις σας.
Ταύρος 2ου δεκαημέρου: Στις 10 και 12 Ιανουαρίου συγκεντρώνονται οι πιο θετικές όψεις της εβδομάδας που σας ανοίγουν τις προοπτικές σας σε θέματα δουλειάς, σπουδών, επαγγελματικών σχεδίων και ταξιδιών. Σε αυτές μπορεί να πατήσετε για να κάνετε συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, γνωριμίες. Και βέβαια το πιο σημαντικό στις 11/01 σχηματίζεται μια απόλυτα ευνοϊκή Νέα Σελήνη για το ζώδιο σας στον Αιγόκερω. Ταύρος 3ου δεκαημέρου: Αν από τις 10/01 μέχρι τις 12/01 έχετε κάποια ωραία ιδέα μην την κρατάτε για τον εαυτό σας. Μοιραστείτε την καθώς θα μπορείτε να βρείτε υποστήριξη για να την υλοποιήσετε. Στις 14/01 ο Ερμής προχωρά στον φιλικό σας Αιγόκερω κάνοντας σας ακόμη περισσότερο να σκέφτεστε ταξίδια, τις προοπτικές του μέλλοντος της δουλειάς ή των σπουδών σας.

Δίδυμοι 1ου δεκαημέρου: Δευτέρα και Τρίτη είναι οι πιο περίεργες μέρες της εβδομάδας για σας, καθώς ο κυβερνήτης σας Ερμής τα ξημερώματα της Τρίτης θα έρθει στην τελική αντιπαράθεση του με τον Ποσειδώνα (είχαν προηγηθεί άλλες δυο από το τέλος Νοεμβρίου), δημιουργώντας ένα πλαίσιο σύγχυσης στις σχέσεις προσωπικές ή επαγγελματικές. Σαφώς Δευτέρα και Τρίτη δεν είναι οι κατάλληλες ημέρες για σοβαρές αποφάσεις.

Δίδυμοι 2ου δεκαημέρου: Πολύ διαφορετική η εικόνα από τις 10/01 μέχρι και τις 12/01 καθώς σε αυτές τις μέρες συγκεντρώνονται οι πιο θετικές όψεις της εβδομάδας, αλλά σχηματίζεται και η πρώτη Νέα Σελήνη του 2024 που μας δίνει το πράσινο φως για νέα ξεκινήματα. Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 11/01 αφορά στα οικονομικά σας, τις επενδύσεις, χρήματα από συνεργασίες, τα οικονομικά της επιχείρησής σας ή της εταιρείας που εργάζεστε και οτιδήποτε αφορά διατροφές, ασφάλειες, κληρονομιές. Δίδυμοι 3ου δεκαημέρου:Αν δεν έχετε ιδέα πώς μπορείτε να βάλετε σε μια τάξη χρέη, οφειλές, δάνεια, κλπ., ή ακόμη αν θέλετε να κάνετε διακανονισμούς, ρυθμίσεις ή να αιτηθείτε χρήματα που σας οφείλονται από το παρελθόν, συμβουλευτείτε κάποιον ειδικό που ίσως έχει και κάποια καλή ιδέα προκειμένου να αβγατίσετε τα έσοδα σας μέσω σωστών επενδύσεων. Οι όψεις από τις 10/01 μέχρι τις 12/01 θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην κατεύθυνση του να βρείτε κάποια έξτρα ασχολία που θα σας αποδώσει και οικονομικά ή να έχετε κάποια θετικά νέα για μια επένδυση, κάποιο οικονομικό συνεταιρισμό ή θέματα που αφορούν διατροφές, ασφάλειες, επιστροφές της εφορίας, μπόνους, κλπ. Ακόμη θα μπορούσατε να ωφεληθείτε από την οικογενειακή σας περιουσία ή να έχετε μια καλή εξέλιξη σε σχέση με το σπίτι ή ένα ακίνητο.

Καρκίνος 1ου δεκαημέρου: Μια εβδομάδα με μεγάλο ενδιαφέρον από αστρολογικής άποψης ξεδιπλώνεται μπροστά σας αγαπητοί μου Καρκίνοι και ως ένα βαθμό οι πλανητικές της αλλαγές θα σας βοηθήσουν. Στο ξεκίνημα της εργάσιμης εβδομάδας μπορεί να σας πιάνει απογοήτευση σε σχέση με τη δουλειά, την επιλογή της επαγγελματικής σας κατεύθυνσης ή μπορεί να νιώθετε ότι το στοιχείο του πάθους και της δημιουργίας σε αυτό που κάνετε έχει από καιρό εξαφανιστεί. Και μολονότι ευχαρίστως θα δοκιμάζατε κάτι άλλο που να σας εμπνέει περισσότερο, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να παρατήσετε αυτό που ήδη κάνετε.Καρκίνος 2ου δεκαημέρου: Την αίσθηση της σύγχυσης μπορεί να την έχετε και σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης, ειδικά αν είστε στη φάση που θέλετε να πετάξετε από πάνω σας κάποια κιλά που φορτωθήκατε στις γιορτές. Τα πράγματα θα είναι πολύ πιο ξεκάθαρα στην πορεία της εβδομάδας γι’ αυτό μην αγχώνεστε. Από τις 10/01 μέχρι τις 12/01 έχουμε εξαιρετικές όψεις για να σημειώσετε πρόοδο είτε στη δουλειά είτε σε ζητήματα σχέσεων και συνεργασιών. Ακόμη είναι όψεις για να ξεκινήσετε κάτι καινούριο σε θέματα διαδικτύου προωθώντας έτσι καλύτερα την εργασία σας. Καρκίνος 3ου δεκαημέρου: Εκτός των πολύ αρμονικών αυτών όψεων, στις 11/01 έχουμε μια πολύ δυνατή Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω που θα φέρει περισσότερη αισιοδοξία για τα μελλοντικά σας βήματα. Αν είστε μόνοι-ες είναι πιθανό να κάνετε μια συναρπαστική γνωριμία ή αν είστε στο ξεκίνημα μιας σχέσης να έρθετε πιο κοντά στο πρόσωπο αυτό γνωρίζοντας το καλύτερα. Ο 7ος οίκος που ενεργοποιείται από αυτή τη Νέα Σελήνη αφορά επισημοποιήσεις, συμφωνίες, τον γάμο, τις συνεργασίες. Για τους γεννημένους στο τέλος του δευτέρου – αρχές του τρίτου δεκαημέρου μπορεί να υπάρχει στο τραπέζι μια νέα επαγγελματική πρόταση ή ακόμη και μια πρόταση γάμου.

Λέων 1ου δεκαημέρου: Μια εβδομάδα με αρκετό σασπένς είναι αυτή που ξεκινά καθώς φιλοξενεί την αλλαγή ζωδίου για τον Ερμή, την πρώτη και ελπιδοφόρα Νέα Σελήνη της χρονιάς, αλλά και σημαντικές όψεις. Οι δυο πιο ασταθείς μέρες της εβδομάδας είναι η Δευτέρα και η Τρίτη με το τετράγωνο του Ερμή προς τον Ποσειδώνα. Πρόκειται μάλιστα για το τελευταίο τετράγωνο ανάμεσα στους δυο πλανήτες, καθώς προηγήθηκαν άλλα δύο από τις 27/11/23 και έπειτα. Με την όψη αυτή μπορεί να νιώθετε απογοητευμένοι από κάποια σχέση σας ή να νιώθετε σύγχυση σχετικά με τους στόχους σας.

Λέων 2ου δεκαημέρου: Αποτελεσματική Νέα Σελήνη ειδικά σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης, αλλά και σε θέματα καθημερινότητας της εργασίας σας. Σαφώς αυτή η επιρροή θα βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε τους επαγγελματικούς στόχους, να αυξήσετε την παραγωγικότητα σας ή το πελατολόγιο σας αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, να προσλάβετε ίσως κάποιον βοηθό ή έναν συνεργάτη αν έχετε δική σας επιχείρηση ή κάποιο άτομο που θα σας βοηθά στο σπίτι. Λέων 3ου δεκαημέρου:Αν είστε γεννημένοι τέλος του δευτέρου – αρχές τρίτου δεκαημέρου μπορεί να έχετε κάποια αλλαγή στον χώρο της εργασίας σας ή μια επαγγελματική πρόταση που θα σας ενδιαφέρει. Στις 14/01 ο Ερμής προχωρά στον Αιγόκερω και σας καλεί να συστηματοποιήσετε τα πράγματα στην καθημερινότητα σας είτε αυτό αφορά τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες είτε ακόμη τα θέματα της φυσικής κατάστασης και υγείας. Στο ζώδιο αυτό ο Ερμής θα παραμείνει μέχρι τις 05/02. Προσπαθήστε να βελτιώσετε λοιπόν σχέσεις με συνεργάτες, οργανώστε καλύτερα τη δουλειά κι αν θέλετε να μπείτε σε ένα πρόγραμμα διατροφής και εκγύμνασης ψάξτε όλες τις προοπτικές και δείτε το σοβαρά.

Παρθένος 1ου δεκαήμερου:Οι πρώτες ημέρες της εργάσιμης εβδομάδας είναι οι πλέον ακατάλληλες ημέρες για δράση και για λήψη σοβαρών αποφάσεων. Ο Ερμής συναντά σε όψη τετραγώνου τον Ποσειδώνα για τελευταία φορά μέσα στο τελευταίο δίμηνο, δημιουργώντας ένα τοπίο ομίχλης σκιάζοντας την κρίση σας. Ο Ποσειδώνας παραπέμπει σε σύγχυση, ψέματα, λάθος πληροφορίες και κακές εκτιμήσεις.

Παρθένος 2ου δεκαημέρου:Η εικόνα της εβδομάδας στη συνέχεια βελτιώνεται κατά πολύ, καθώς από τις 10/01 μέχρι τις 12/01 συγκεντρώνονται μερικές από τις πιο αισιόδοξες και αποτελεσματικές όψεις για το ζώδιο σας. Αναφέρομαι στο τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό στις 10/01, το εξάγωνο του Άρη με τον Κρόνο την ίδια μέρα και το τρίγωνο του Άρη με τον Δία στις 12/01. Οι όψεις αυτές μπορεί να έχουν ευεργετική επιρροή όχι μόνο για την επαγγελματική σας ταυτότητα και εικόνα προς τα έξω αλλά και στην προσωπική σας ζωή.

Παρθένος 3ου δεκαημέρου:Είστε έτοιμοι να κλέψετε τα φώτα; Να πρωταγωνιστήσετε στις εξελίξεις σε επαγγελματικό επίπεδο; Να εστιάσετε στην αυτοβελτίωση σας, αλλά να αναβαθμίσετε και την ερωτική σας ζωή; Η Νέα Σελήνη του Ιανουαρίου σας παρέχει το πιο ασφαλές και ευνοϊκό πλαίσιο για να ανθίσετε, να κάνετε τους άλλους να σας προσέξουν και να ψυχαγωγηθείτε όπως επιθυμείτε. Μπορεί οι γιορτές να τελείωσαν, η διάθεση σας όμως τώρα θα γίνει πιο εορταστική

Ζυγός 1ου δεκαημέρου:H εβδομάδα ξεκινά με αβεβαιότητα καθώς ο Ερμής σχηματίζει το τελευταίο τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Είχαν προηγηθεί άλλα δυο τετράγωνα από την τελευταία εβδομάδα του Νοεμβρίου μέχρι τώρα. Δευτέρα και Τρίτη δεν προσφέρονται καθόλου για σοβαρές αποφάσεις. Κάποιες φορές το εφέ ειδικά της όψης Ερμή-Ποσειδώνα μοιάζει με αυτό του ανάδρομου Ερμή, δημιουργώντας επιρρέπεια σε λάθη, σε αφηρημάδα, απροσεξίες και προβλήματα στην επικοινωνία

Ζυγός 2ου δεκαημέρου:Καλύτερα να αποφύγετε σοβαρές δεσμεύεις ή αποφάσεις για την πορεία της δουλειάς σας ή για τις σχέσεις με τους συνεργάτες σας. Καμία σχέση οι όψεις στη συνέχεια της εβδομάδας. Στις 10/01 και στις 12/01 έχουμε τις θετικότερες όψεις της εβδομάδας που μπορεί να φέρουν κάποια κέρδη σε οικονομικό επίπεδο, είτε από νέες πρωτοβουλίες που θα πάρετε είτε ακόμη και από κάποιο νέο ξεκίνημα το οποίο ενδέχεται να προκύψει.

Ζυγός 3ου δεκαημέρου:Αυτή η εβδομάδα θέλει προσοχή στις υπερβολές βέβαια στα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας. Ίσως χρειάζεται ακόμη και σε αγαπημένα σας πρόσωπα στο οικογενειακό περιβάλλον να θέσετε όρια. Μιλήστε, συζητήστε και μην καταπίνετε τα συναισθήματα σας. Όσο περίεργα κι αν νιώθετε να πείτε κάτι που σας ενοχλεί όταν το κάνετε θα νιώσετε ανακουφισμένοι. Στις 11/01 σχηματίζεται η πρώτη Νέα Σελήνη της χρονιάς στο ζώδιο του Αιγόκερω που σας καλεί να δώσετε προτεραιότητα στο σπίτι και την οικογένεια.

Σκορπιός 1ου δεκαημέρου:Οι πιο ασταθείς μέρες αυτής της εβδομάδας για συζητήσεις είναι σίγουρα η Δευτέρα και η Τρίτη, ειδικά αν θέλετε να μιλήσετε για οικονομικά θέματα. Βλέπετε αυτές τις δυο μέρες ο Ερμής από τον τομέα των οικονομικών συναντά σε τετράγωνο τον Ποσειδώνα και δημιουργεί σύγχυση, απροσεξίες, ψευδείς πληροφορίες, εξαπατήσεις. Θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί στο τι πιστεύετε από αυτά που ακούτε και βέβαια να αποφύγετε πάση θυσία οικονομικές διεκδικήσεις ή διαπραγματεύσεις.

Σκορπιός 2ου δεκαημέρου: Αυτές είναι φανταστικές όψεις που μπορεί να σας βοηθήσουν να επικοινωνήσετε καλύτερα τις ιδέες σας, να βάλετε μπροστά την υλοποίηση των στόχων σας, αλλά και να ανοίξουν ένα νέο ορίζοντα για το μέλλον. Μη βλέπετε κοντόφθαλμα τα πράγματα στο εδώ και τώρα. Δείτε τη μεγάλη εικόνα και σκεφτείτε τις κινήσεις σας και τις πρωτοβουλίες τι απόδοση θα έχουν στο μέλλον είτε μιλάμε για σπουδές, είτε για δουλειά, είτε για τον όποιο προσωπικό σας στόχο. Σκορπιός 3ου δεκαημέρου: Στις 11/01 σχηματίζεται η πρώτη Νέα Σελήνη της χρονιάς στο ζώδιο του Αιγόκερω, που ενεργοποιεί τον τομέα της επικοινωνίας, των σπουδών, των καθημερινών επαφών με συνεργάτες και φίλους αλλά και των μετακινήσεων σας. Θα ανεβάσει αρκετά τους ρυθμούς σε καθημερινό επίπεδο κι αν είστε γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου – αρχές του τρίτου δεκαημέρου μπορεί να προκύψει και μια πρόταση για συνεργασία. Η Νέα Σελήνη βοηθά ακόμη να κάνετε γνωριμίες σε κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Τοξότης 1ου δεκαημέρου:Η εργάσιμη εβδομάδα ξεκινά με μεγαλύτερη αστάθεια και σύγχυση, καθώς ο Ερμής από το ζώδιο σας σχηματίζει το τελευταίο του τετράγωνο με τον Ποσειδώνα σκιάζοντας την κρίση σας και δημιουργώντας ομιχλώδεις συνθήκες στην επικοινωνία. Έχουν προηγηθεί ακόμη 2 τετράγωνα του Ερμή με τον Ποσειδώνα στις Πανσελήνους του Νοεμβρίου (27/11) και του Δεκεμβρίου (27/12). Η ακριβείας όψη σχηματίζεται τα ξημερώματα της Τρίτης επηρεάζοντας τόσο τη Δευτέρα όσο και την Τρίτη. Είναι πιθανό να μην μπορείτε πραγματικά να ξεχωρίσετε την αλήθεια από το ψέμα αυτές τις μέρες, ενώ κι η κρίση σας δεν θα είναι ίσως στα καλύτερα σας.

Τοξότης 2ου δεκαημέρου: Βλέπετε από τις 10/01 μέχρι τις 12/01 εκτείνονται οι πιο δυνατές μέρες από αστρολογικής άποψης, καθώς έχουμε στις 10/01 το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό και το εξάγωνο του Άρη με τον Κρόνο, στις 11/01 τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω και στις 12/01 μια από τις πιο θετικές όψεις του Άρη που σχηματίζει τρίγωνο με τον κυβερνήτη σας Δία. Οι ευνοϊκές αυτές όψεις μπορεί να σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε στο μυαλό σας κάποια πράγματα, να έχετε περισσότερες ιδέες, αλλά και να κινηθούν πιο έντονα θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας. Αν έχετε μια ιδέα και θέλετε να πειραματιστείτε ή αν θέλετε να ξεκινήσετε κάποιο επιχειρηματικό πόνημα από το οποίο έχετε οικονομικές προσδοκίες, αξιοποιήστε τις ημέρες αυτές για να το ξεκινήσετε. Τοξότης 3ου δεκαημέρου:Βλέπετε από τις 10/01 μέχρι τις 12/01 εκτείνονται οι πιο δυνατές μέρες από αστρολογικής άποψης, καθώς έχουμε στις 10/01 το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό και το εξάγωνο του Άρη με τον Κρόνο, στις 11/01 τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω και στις 12/01 μια από τις πιο θετικές όψεις του Άρη που σχηματίζει τρίγωνο με τον κυβερνήτη σας Δία. Οι ευνοϊκές αυτές όψεις μπορεί να σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε στο μυαλό σας κάποια πράγματα, να έχετε περισσότερες ιδέες, αλλά και να κινηθούν πιο έντονα θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας. Αν έχετε μια ιδέα και θέλετε να πειραματιστείτε ή αν θέλετε να ξεκινήσετε κάποιο επιχειρηματικό πόνημα από το οποίο έχετε οικονομικές προσδοκίες, αξιοποιήστε τις ημέρες αυτές για να το ξεκινήσετε.

Αιγόκερως 1ου δεκαημέρου:Δευτέρα και Τρίτη είναι οι πιο ρευστές μέρες της δεύτερης εβδομάδας του Ιανουαρίου, καθώς ο Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στον τομέα της επικοινωνίας. Τις μέρες αυτές ενδεχομένως η κρίση σας να μην είναι στα καλύτερα της και να είστε πιο αφηρημένοι ή να επηρεάζεστε πιο εύκολα από αυτά που θα διαβάσετε ή θα ακούσετε από τους άλλους. Γενικότερα προσέξτε στην επικοινωνία αυτές τις δύο μέρες και αποφύγετε σημαντικές δεσμεύσεις ή επενδύσεις.

Αιγόκερως 2ου δεκαημέρου: Αν ασχολείστε με επαγγέλματα που η βάση τους είναι η επικοινωνία, ο γραπτός και προφορικός λόγος, η εκπαίδευση, μπορεί να έχετε μεγαλύτερη επιτυχία το επόμενο διάστημα. Αν σκέφτεστε να πάρετε ένα ρίσκο ή να κάνετε μια τολμηρή κίνηση που θα σας δώσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο εκμεταλλευτείτε το διάστημα των επόμενων δυο εβδομάδων. Η εβδομάδα φέρνει ακόμη έναν πλανήτη στο ζώδιο σας, που θα αναπτερώσει το ηθικό σας και θα σας βοηθήσει να βάλετε κάποια πράγματα σε τάξη.

Αιγόκερως 3ου δεκαημέρου:Η εβδομάδα ξεκινά με μεγαλύτερη αστάθεια και σύγχυση, καθώς ο Ερμής από τον Τοξότη συναντά, για τρίτη και τελευταία φορά στο τελευταίο δίμηνο, σε όψη τετραγώνου τον Ποσειδώνα, τον μάστερ της αυταπάτης, της εξιδανίκευσης, του παραμυθιού, αλλά και της απογοήτευσης. Με κάποιο τρόπο αυτή η όψη δημιουργεί ένα είδος σχίσματος ανάμεσα σε σας και μια ομάδα ανθρώπων που μπορεί μέχρι τώρα να μοιραζόσασταν κοινές πεποιθήσεις, αντιλήψεις ή όραμα.

Υδροχόος 1ου δεκαημέρου: Η συνέχεια της εβδομάδας δεν έχει καμία σχέση αφού από τις 10/01 μέχρι τις 12/01 έχουμε μερικές από τις πιο θετικές και γόνιμες όψεις της εβδομάδας. Αναφέρομαι στο τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό, το εξάγωνο του Άρη με τον Κρόνο και το τρίγωνο του Άρη με τον Δία. Οι εξαιρετικές αυτές όψεις πιθανώς να οδηγήσουν μια καλή ιδέα που μπορεί να έχετε σε υλοποίηση και μάλιστα να δεχτείτε και στήριξη από κάποιο άτομο. Θετικές όψεις και σε θέματα που αφορούν στην οικογένεια ή σε κάποιο ακίνητο. Υδροχόος 2ου δεκαημέρου: Στις 11/01 σχηματίζεται η πρώτη Νέα Σελήνη του 2024 που μπορεί να είναι βοηθητική για να πετάξετε κάποια κακή συνήθεια ή εξάρτηση, να αναλάβετε πρωτοβουλίες για την ενίσχυση της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης, αλλά να έχετε ίσως και κάποιες μυστικές συζητήσεις ή προετοιμασίες για ένα επαγγελματικό σας πόνημα που θα βγει στο προσκήνιο το επόμενο διάστημα. Αυτή η Νέα Σελήνη μπορεί να βοηθήσει να θέσετε και κάποια όρια στις σχέσεις σας.Υδροχόος 3ου δεκαημέρου: Μέχρι τις 05/02 τα πράγματα μπορεί να κυλούν πιο αργά από το σύνηθες, εσείς να νιώθετε πιο ευαίσθητοι, αλλά να υπάρχει και κινητικότητα σε μυστικό παρασκηνιακό επίπεδο στη ζωή σας. Μπορεί κάτι να προετοιμάζετε το οποίο θα βγει αργότερα, μπορεί να μη νιώθετε τόσο κοινωνικοί οπότε να περιορίσετε τις επαφές σας στο μίνιμουμ, ή ακόμη μπορεί να συζητάτε μυστικά σε αυτή την περίοδο για τα μελλοντικά σας σχέδια. Για κάποιους ο Ερμής εδώ ευνοεί όμως και το χρήμα… κάτω από το τραπέζι και τις μυστικές συμφωνίες.

Ιχθείς 1ου δεκαήμερου: Η εβδομάδα ξεκινά με μια σχετική σύγχυση καθώς ολοκληρώνεται τα ξημερώματα της Τρίτης το τελευταίο τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο σας. Η επιρροή απλώνεται και στις δυο πρώτες ημέρες της εβδομάδας και θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί και να αποφύγετε τις σημαντικές δεσμεύσεις. Πιθανώς να βλέπετε με ένα δικό σας τελείως τρόπο τις εξελίξεις στα επαγγελματικά, μπορεί να επιθυμείτε να κάνετε πιο δημιουργικά πράγματα και να χάνετε πιο εύκολα έτσι την ουσία ή μπορεί πιο εύκολα να παρασύρεστε από τους άλλους. Είναι δυο μέρες που πρέπει να πατήσετε φρένο και να εξετάσετε καλύτερα και μόνοι σας την πορεία της δουλειάς σας και να μη βιαστείτε να προχωρήσετε σε αλλαγές κατεύθυνσης επηρεασμένοι ίσως από μια στασιμότητα ή από κάποια απογοητευτικά αποτελέσματα.Ιχθείς 2ου δεκαημέρου: Κάποιες εξαιρετικές όψεις που δημιουργεί ο Ήλιος με τον Ουρανό και ο Άρης με τον Κρόνο στις 10/01 και ο Άρης με τον Δία στις 12/01 μπορεί να φέρουν μια νέα πρόταση σε επαγγελματικό επίπεδο ή και μια συνεργασία με φίλους ή παλιούς συνεργάτες που νιώθετε ότι σας ταιριάζει και κυρίως σας δίνει και αρκετή ελευθερία κινήσεων. Είναι σημαντικό αυτή την εβδομάδα, που εκτός των παραπάνω όψεων έχουμε και την πρώτη ευνοϊκή Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 11/01, να κάνετε κάποιες κινήσεις σε σχέση με τους στόχους σας. Ιχθείς 3ου δεκαημέρου: Οι σχέσεις με συνεργάτες και φίλους θα γίνουν προτεραιότητα το επόμενο διάστημα μέχρι τις 05/02/2024. Είναι μια θετική επιρροή για να ενώσετε τις δυνάμεις σας με ανθρώπους που έχετε ίδιες αξίες και στόχους, για να επιτύχετε ένα καλό αποτέλεσμα που θα ευνοήσει κι άλλους κι όχι μόνο τον εαυτό σας. Ακόμη είναι μια περίοδος με προοπτικές και στα οικονομικά σας.